Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Intervjuer

Ødegaard: – Du vet aldri hva fremtiden bringer

Martin Ødegaard ble nylig intervjuet av BT Sport og kommer med flere detaljer rundt tiden sin i Arsenal og livet i Madrid.

Martin Ødegaard tilbringer nå dagene sine i Arsenal, i hvertfall frem til sommeren. Overgangen i januar kom brått på både klubb og fans, samt at Ødegaard selv var ganske bestemt på hva han ønsket. Siden ankomsten til Premier League og England har Ødegaard gjort det godt og nyter stor tillit fra sin nye manager. I et nytt intervju gir han også utrykk for at han er usikker på hva som skjer til sommeren.

– Det var veldig rart, for å være ærlig. Jeg tenkte ikke over det den gangen siden jeg var så ung, men når Real Madrid er etter deg er det alltid fristende. Mine forventninger til meg selv er alltid høyere enn andres forventninger til meg. Det vanskeligste er å gjøre meg selv fornøyd. Men det er alltid mye press på Real Madrid spillere, sånn er det bare når du spiller for en så viktig klubb.

Han hyllet også sin nye manager og snakket ut om fremtiden.

– Arteta er veldig intelligent. Jeg er fornøyd med å være her og jeg har mye å lære av treneren. Klubben vokser og jeg tror Arsenal er tilbake på topp igjen om ikke lenge. I forhold til fremtiden vet du aldri hva som skjer, akkurat nå er jeg fokusert på å være best mulig for klubben ut sesongen.

Overgangen til engelsk fotball.

– Jeg føler jeg har tilpasset meg ligaen og laget godt. Lagkameratene mine behandler meg bra og har hjulpet meg fra starten. Jeg er komfortabel og føler meg som en del av laget.  Jeg er beæret over å være her og være en del av denne gjengen.

Om Ødegaard noen gang returnerer til den spanske hovedstaden er ikke godt å si, men det er åpenbart at Real Madrid har bruk for mere bredde på midtbanen. Det er også begrenset med utvikling han vil få i løpet av en kort periode i England, men med plenty av spilletid og erfaringer kan nordmannen absolutt være en bedre versjon av seg selv til sommeren. Men det er også forståelig at nordmannen er lite interessert i en retur til Spania dersom Zidane ikke kan tilby tilstrekkelig med muligheter. Vi får rett og slett se hva fremtiden bringer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.