Kamprapporter

Las Palmas 1-2 Real Madrid: Spillervurderinger

Las Palmas 1-2 Real Madrid
Estadio de Gran Canaria, Las Palmas

LaLiga EA Sports, runde 22
Lørdag 27. januar, 16:15

2-1 (53′) Javier Muñoz – Assist: Sandro
1-1 (65′) Vinícius Jr. – Assist: Eduardo Camavinga
1-2 (84) Aurelién Tchouaméni – Assist: Toni Kroos

Lørdag ettermiddag var det duket for ny LaLiga-kamp da Real Madrid gjestet ferieøya Gran Canaria for å møte Las Palmas. Med seier kunne Real Madrid ta en midlertidig serieledelse. Las Palmas har levert en god første halvdel av sesongen, og de skulle prøve å gjøre det vanskelig for Ancelotti og hans mannskap.

Det ble en tettspilt affære under sola på Gran Canaria mellom de to beste defensive lagene i LaLiga. Første omgang ble dermed ganske sjansefattig. Vinícius kom til et par skuddmuligheter og Rüdiger fikk også til en avslutning med hodet etter frispark. Las Palmas skapte noen farligheter langs deres høyreside.

I andre omgang tok Las Palmas føringen tidlig i omgangen. Sandro fant Muñoz helt umarkert i boksen, og dermed sto det 1-0. Men Real Madrid skulle ganske fort spille seg inn i kampen igjen. Camavinga lobbet gjennom Vinícius, som banket ballet i lengste hjørne på halvvolley. Og som i stort sett alle kamper denne sesongen hadde Real Madrid et seiersmål i seg. Toni Kroos slo et perfekt slått innlegg i retning innbytter Tchouaméni, som stanget ballen i mål.

Dermed fikk Real Madrid med seg alle tre poengene etter en tett og spennende kamp på Gran Canaria.

Spillervurderinger:

Andriy Lunin (6): Han hadde en strålende redning tidlig i andre omgang, men fikk ellers lite å gjøre. 1-0-scoringen hadde han nok reddet dersom ikke Nacho var borti den.

Dani Carvajal (6): Nok en solid kamp av Dani Carvajal. God i pasningsspillet og sterk i duellene. I tillegg sørget han for nettsus, men dessverre var han en drøy halvmeter i offside i avslutningsøyeblikket.

Antonio Rüdiger (6): God i ettermiddag, Rüdiger! Sterk i duellene, farlig på dødball og rask i løpsduellene i bakrom. Viktig å få dette nivået stabilt fra tyskeren med de store skadeproblemene på stopperplass.

Nacho Fernández (5): Nacho har vært i fryktelig dårlig form den siste tiden, og heller ikke i kveld så vi noen tydelig bedring hos stopperen. Han tapte duellen mot Sandro i forkant av 1-0-scoringen og sto for retningsforandringen på skuddet som satte Lunin ut av spill.

Fran García (7): Fran García har levert noen gode kamper den siste tiden, og også i kveld var han solid. Han løp og løp, noe som bidro til å gi Vinícius bedre arbeidsvilkår på sin kant. Han har virkelig spilt seg opp denne sesongen.

Dani Ceballos (5): Dani Ceballos fikk en sjelden mulighet fra start i ettermiddag. Spanjolen løp mye og kjempet hardt, men ble noen ganger litt upresis i siste tredjedel.

Toni Kroos (8 BB): Toni Kroos fordelte pasninger slik ingen andre kan i ettermiddag. Han traff på det aller meste og ga knapt bort ballen i det hele tatt. Han var derimot svak i markering på 1-0-scoringen til Las Palmas. Innlegget mot Tchouaméni på 1-2-scoringen er rett og slett et perfekt slått frispark. Fantastisk kamp av Kroos i dag!

Eduardo Camavinga (7): Camavinga bet som alltid fra seg i duellene og smalt til med flere strålende taklinger. Han var også svært god til å spille av press, drible seg ut av farlige situasjoner og ta med ball fremover i banen. Flere ganger bidro dette til å skape ubalanse hos Las Palmas på overganger. Dessverre var han litt upresis på siste pasning i første omgang, men i den andre kunne Real Madrid endelig høste fruktene. Den målgivende pasningen til Vini Jr. på 1-1 er rett og slett magisk.

Brahim Díaz (4): Brahim Díaz var rett og slett helt usynlig i dag. Han var knapt involvert i det hele tatt og ble ikke overraskende byttet ut tidlig i andre omgang da Ancelotti trengte ny energi i laget. Skuffende.

Vinícius Jr. (7): Vini Jr. spilte langt i fra noen strålende kamp i dag, og han bommet også på flere store sjanser. Men han er en av verdens beste spillere, og da kan man aldri avskrive dem. Avslutningen som førte til 1-1 var ypperste verdensklasse.

Rodrygo Goes (6): Rodrygo var på lik linje med Brahim litt usynlig i kveld, men langt mer involvert enn sin spanske lagkamerat. Han var ikke langt unna å sette inn 1-2-scoringen i andre omgang.

Innbytterne:

Fede Valverde (6): Ble byttet inn tidlig i andre omgang for å gi Real Madrid mer fart og løpskraft, noe han absolutt gjorde. Flott innhopp av Fede.

Joselu (5): Sparket godt fra seg i duellene og kunne fort ha hatt en scoring på hodet også i dag. Ellers ikke involvert i særlig stor grad.

Aurelien Tchouaméni (N/A): Tchouaméni kom innpå for å gi Real Madrid mer energi og mer luftstyrke, og det var et godt trekk av Ancelotti. Franskmanne stanget inn den svært viktige 1-2-scoringen etter en flott innlegg av Toni Kroos.

Arda Güler (N/A): Spiller for kort for vurdering

Ferland Mendy (N/A): Spiller for kort for vurdering

Legg inn en kommentar