Nyheter

Real Madrid-kapteinen trener før onsdagens nøkkelkamp

Real Madrid-spillerne var tilbake på treningsfeltet tidligere i dag etter å ha vunnet 0-1 på bortebane mot Sevilla. Oppgjøret mot Julen Lopeteguis menn var det første av tre svært viktige oppgjør for Real Madrid på kort tid. Neste kamp nå er oppgjøret mot Gladbach, som vil avgjøre Los Blancos videre eksistens i europas gjeveste klubbturnering. Med seier er Zinedine Zidane og gjengen videre.

Det var flere gode nyheter under dagens økt på Valdebebas. Sergio Ramos har ikke vært på banen etter skaden han pådro seg under landslagssamlingen med det spanske landslaget tidligere i november. Nå har kapteinen derimot intensivert treningen, og de siste rapportene fra MARCA tyder på at Real Madrids viktigste spiller blir å finne på banen onsdag kveld.

I tillegg trente også Dani Carvajal og Fede Valverde med ball. Førstnevnte skal være aktuell til onsdagens kamp mot den tyske klubben, mens Valverde er uaktuell. Uruguyaneren er dog foran skjema, og det kan fort være at man ser han i aksjon før året er over.

Legg inn en kommentar