Intervjuer

Kroos: – Sergio Ramos er den beste kapteinen jeg har hatt

Tyskeren snakket om sin klubbkaptein i sin podcast i forkant av serieåpningen mot Real Sociedad.

 

Toni Kroos var full av ros for sin kaptein og Real Madrid legende på Einfach Mal Luppen, en podcast han er vert for med sin bror.

– Når Ramos har en mening, utrykker han det til det beste for laget og uten forbehold. Og det var helt ulikt noe jeg noen gang hadde opplevd før. Så når vi snakker om kapteiner, er min mening at Sergio Ramos den beste kapteinen du kan ha.

Tyskeren snakket også om hvordan han og Sergio har lært av hverandre og den lidenskapen Sergio Ramos har for klubben.

– Jeg har lært mye av han, og jeg håper han har lært noe av meg, det må jeg innrømme. Han er en som implementerer alt utrolig bra, og har en stemme som blir hørt av alle i klubben. Sergio går foran med et godt eksempel for spillerne, fansen og selve klubben.

(Saken fortsetter under bildet)

AVGJØRENDE: Sergio Ramos og Toni Kroos vil bli avgjørende om Real Madrid skal forsvare ligatittelen.

Toni Kroos la til en lang liste over fagpersoner som er imponert over Sergio Ramos ledelse: Luis Enrique, Zinedine Zidane, Iker Casillas og Vinicius Jr er bare noen av navnene på den listen. Real Madrid-kapteinen er et forbilde som representer klubbens verdier både gjennom handlinger og ord.

Før kommende sesong blir Toni Kroos og Sergio Ramos avgjørende om laget skal klare å forsvare forrige sesongs ligagull. Etter en noe skuffende 2018/19 sesong reiste tyskeren seg og startet fjorårets sesong med et bang da han scoret i første serierunde mot Celta Vigo. Midtbanespilleren styrte laget forrige sesong,  og har aldri vært like målfarlig i den hvite drakten. Sergio Ramos på sin side leverte en helt ypperlig sesong. Han var en bærebjelke i forsvaret gjennom hele sesongen, og bidra med utrolige 13 mål i alle turneringer.

Legg inn en kommentar