Nyheter

Krise for Real Madrid

I tirsdagens Nations League-kamp mellom Spania og Tyskland, måtte Sergio Ramos ut med en skade. Real Madrid-kapteinen tok seg til beinet, og signaliserte før pause at han ikke kunne fortsette. Umiddelbart kom det rapporter på Twitter om at Ramos har pådratt seg en muskelskade. Det er for tidlig å uttale seg bastant før det er gjort tester, men slike skader holder gjerne spillere ute på sidelinja i opptil en måned.

Dette er potensielt katastrofale nyheter for et Real Madrid-lag som allerede sliter tungt med både resultater og skader. Carvajal og Nacho har denne uken trent, etter å ha vært ute med skader i en stund. Situasjonen er dog verre med Militao, Casemiro og Hazard som har korona. I tillegg til det er Valverde ute med skade i minst fire uker, og nå ser det ut som at Los Blancos må klare seg uten Ramos.

Real Madrid går nå inn i en svært viktig periode. Lørdag venter Villarreal på bortebane, før laget skal ta turen til Milano for å spille borte mot Inter i Champions League. Deretter kommer Alavés på besøk, før det på ny venter to tøffe bortekamper mot Shakhtar og Sevilla.

Legg inn en kommentar