Sjur Tveitos spesialer

Kontraktsituasjonen i Real Madrid

Både Luka Modric og Nacho har kontrakter som går ut til sommeren. Hvordan ser egentlig kontraktsituasjonen ut for dagens Real Madrid-tropp?

Flere Real Madrid-spillere har kontrakter som går ut om ikke så lenge. Noen spillere kommer nok mest sannsynlig til å skrive ny kontrakt og være i klubben i mange år fremover, men troppen består også av flere aldrede stjerner som kanskje har skrevet sin siste kontrakt for Los Blancos. Her kommer en oversikt og kommentar over hvordan konktraktsituasjonen ser ut for Real Madrid-spillerne i dagens tropp. Kilde er transfermarkt.com.

Kontrakt til 30.06.2020:

Luka Modric og Nacho:

Blant majoriteten av de som følger Real Madrid tett har det vært bred enighet om at dette er Luka Modric siste sesong i Madrid. Kroaten har blitt 34 år gammel, og unge spillere som Valverde og Ødegaard står klare for å erstatte mannen som ble kåret til verdens beste fotballspiller i 2018. Fremtiden til Nacho har det ikke vært like mye snakk om. Spanjolen har vært mye skadet denne sesongen, og har heller ikke levert på det nivået som han gjorde for et par sesonger siden. Men Nacho er en allsidig mann som det kan bli vanskelig å erstatte hvis han ikke skriver ny kontrakt. Nacho er en skikkelig madridista som sikkert har lyst å fortsette å spille for Real Madrid, men kanskje det frister mer å reise en plass der han er sikret mer spilletid?

Kontrakt til 30.06.2021:

Sergio Ramos, Casemiro, Fede Valverde, James Rodriguez, Lucas og Karim Benzema: 

For å ta det som er sikkert først; Fede Valverde kommer nok mest sannsynlig til å skrive en ny fet kontrakt innen kort tid. Slik som han har prestert denne sesongen er det bare å gi han en langtidskontrakt. Casemiro er nok også en spiller som står på blokka til Perez blant dem som kommer til å skrive ny kontrakt. Men resten av spillerne er det vanskelige å være sikker på hva som skjer. Sergio Ramos har uttrykt sitt ønske om å avslutte sin karriere i Madrid, og er nok gira på en ny kontrakt. Men han har tidligere vært en mann som har stått på sitt i kontraktsforhandlinger, og han blir heller ikke yngre med årene. Benzema har blomstret på nytt de siste to sesongene, og det vil nok ikke overraske så mange om han skriver ny kontrakt med Los Blancos. James ble ikke solgt forrige sommer, men kanskje det skjer til sommeren? Har ikke spilt seg til fast plass på laget denne sesongen, mye på grunn av skader. Kan fort ha skrevet sin siste kontrakt med Real Madrid. Lucas er nok den spilleren av disse som minst sannsynlig får fornyet tillit. Med alle de unge og spennende talentene som spiller i samme posisjon som han, er det ikke sikkert at han er i fremtidsplanene til Perez.

Kontrakt til 30.06.2022:

Raphael Varane, Marcelo, Dani Carvajal, Isco, Gareth Bale:

Dette er en gjeng med spillere som har vært i klubben lenge, og mange har fortsatt mye å tilby Real Madrid i fremtiden. Varane blir av mange sett på som en fremtidig kaptein for Los Blancos, og han er bare 26 år. Har mange gode år igjen, og det vil nok overraske mange om han ikke får en ny kontrakt med Real Madrid om ikke så lenge. Carvajal ble nylig 28 år gammel, og har nok også mye å gi for Madrid i fremtiden. Isco er en mann som har blitt ryktet bort fra klubben en haug av ganger, men han slår alltid tilbake og viser hva som bor i han. 2,5 år igjen av kontrakten, og det er ikke lett å si om Disco er en mann Perez har i fremtidsplanene. Mange Real Madrid-fans ser nok dette på som den siste sesongen til Marcelo i Madrid. Mendy har kommet inn og Reguilon imponerer på utlån i Sevilla, så fremtidsutsiktene ser gode ut på venstrebackplassen. Vil nok overraske flere om han skriver ny kontrakt enn om han ikke gjør det. Og til slutt Gareth Bale. Finnes det egentlig noen der ute som ser det som sannsynlig at Bale kommer til å skrive ny kontrakt med Real Madrid? Mye må endre seg om det kommer til å skje hvertfall, men hvem vet, de fleste trodde ikke han kom til å være i Madrid denne sesongen heller.

Kontrakt til 30.06.2023:

Toni Kroos, Marco Asensio, Mariano Diaz:

Kroos forlenget kontrakten sin i sommer, og har derfor lenge igjen av sin kontrakt. Umulig å spå hvordan situasjonen ser ut rundt tyskeren om tre år, men sånn som det ser ut nå kommer han til å være i den spanske hovedstaden i noen år til. Asensio er en spiller som har blitt spådd en stor fremtid, men som dessverre har vært ute med skade hele sesongen. Vi får håpe han kommer sterkt tilbake, og leverer slik som han har vist han kan på sitt beste. Mariano sliter med spilletiden i Madrid, og mange ser for seg at han forlater Los Blancos til sommeren.

Kontrakt til 30.06.2024:

Thibaut Courtois, Alvaro Odriozola, Eden Hazard:

Har kontrakt i mange år som kommer, så ikke lett å si hvordan situasjonen ser ut når kontraktene deres nærmer seg slutten. Flere som tror at dette er siste sesongen til Odriozola i Madrid, så er mye mulig at han ikke trenger å tenke på dette scenariet.

Kontrakt til 30.06.2025:

Éder Militão, Ferland Mendy, Brahim Diaz, Vinicius Junior, Rodrygo, Luka Jovic:

Har kontrakt i såpass lang tid at vi får bare håpe at dette er spillere som kommer til å prege Real Madrid i årene som kommer.

Legg inn en kommentar