Cantera

Juventus – Real Madrid: spiller for en kvartfinale i UEFA Youth League

De hvite er klare til dyst i Sveitsiske Nyon for å avgjøre hvilket lag som tar turen til kvartfinalen.

Raúl har tatt ut en 21-manns tropp til søndagens åttendelsfinale og vender tilbake til konkurransen, det er hele åtte måneder siden deres siste oppgjør i turneringen.

TROPPEN:

Målvakter: Toni Fuidias, Lucas, Luis

Forsvarsspillere: Santos, Miguel, Pablo Ramón, Chust, Álvaro Carrillo, Alcázar.

Midtbanespillere: Blanco, Marvin, Dotor, Jordi, Sintes, Aranda, Arribas, Morante, Peter.

Angripere: Latasa, Sala, Pablo.

Åttedelsfinalen skal avgjøres over en kamp, ikke to som det har blitt gjort med det vanlige formatet. Real Madrid sine unggutter møter Juventus sine lovende unggutter på Colovray Stadion i Nyon. Den sveitsiske byen vil være arena for alle de gjenværende Youth League-oppgjørene, som kunngjort av UEFAs eksekutivkomité som svar på COVID-19-pandemien.

Real Madrid kvalifiserte seg til åttendelsfinalen etter å ha slått Brugge, PSG og Galatasaray i gruppespillet. Italienerne var et av de beste lagene i de tidlige stadiene av turneringen, og toppet sin gruppe foran Atlético, Bayer Leverkusen og Lokmotiv Moskva. Ungguttene fra Torino toppet gruppen sin med 15 poeng, noe som vil si 5 seire og ett nederlag.

Zidane og Raul yeye
KOLLEBER: Kan Raúl sine unggutter gå til topps i turneringen?

Veien til finalen

Hvis Real Madrid seirer mot Juventus, vil de møte vinneren av Inter Milan og Rennes til kvartfinale 19. august. Skulle Raúl sitt mannskap avansere til semifinalen, vil de enten møte Salzburg eller Olympique Lyon (22. august). Finalen finner sted 25. august klokken 18:00 mot ett av følgende lag: Dinamo Zagreb, Benfica, Midtjylland eller Ajax.

Tror du Real Madrid sine unggutter kan vinne turneringen?

Legg inn en kommentar