Magnus André Larsens spesialer

Courtois ‘spektakulære sesong

Den belgiske målvakten var en avgjørende faktor for Real Madrids triumfer i La Liga og den spanske super cupen.

Den nylige vinneren av det anerkjente Zamora trofeet har vært en nøkkelspiller for Real Madrid denne sesongen. Belgieren var under et massivt press forrige sesong, men har slått tilbake på ypperlig vis. I La Liga og den spanske super cupen har belgieren spilt 43 kamper, fasiten ble en rekke fantastiske prestasjoner av målvakten og kun 32 mål til motstanderne.

Courtois var den beste målvakten i ligaen, og vant fortjent Zamora trofeet. Det ble 18 clean sheets i ligaen, til sammenligning var Real Madrids beste defensive prestasjon i La Liga 15 cleans sheets forrige tiår. I finalen av den spanske super cupen mot Atlético Madrid gjorde han en rekke store redninger og reddet straffesparket i straffesparkkonkurransen som avgjorde kampen.

(Saken fortsetter under bildet)

Thibaut Courtois & Sergio Ramos 10.11.2019
SAMARBEID: Courtois og kaptein Sergio Ramos har hatt en strålende sesong.

Nytt draktnummer

Det har blitt kunngjort at belgieren får nytt draktnummer kommende sesong, målvakten går fra draktnummer 13 til 1. Courtois har tidligere hatt draktnummer 13 for Chelsea og Atlético, men har brukt draktnummer 1 for det belgiske landslaget.

Karriere

Belgieren ankom Real Madrid sommeren 2018 etter å ha vunnet Golden Glove for den beste målvakten under VM i Russland. Siden den gang har han spilt 78 kamper, vunnet et klubb VM, en ligatittel og et spansk super cup trofé.

Legg inn en kommentar