Intervjuer

James: – Zidane har sine favoritter

Det er ingen hemmelighet at James Rodriguez ikke er blant de spillerne Zidane har mest sansen for. Kolombianeren har hatt en  frustrerende sesong, og fikk totalt kun åtte kamper i LaLiga i 2019/2020-sesongen. Nå har 29-åringen deltatt i en podcast-episode med Daniel Habif, og der kommer han med stikk til Zinedine Zidane.

– Det er frustrerende å ikke få spille. Jeg har det som skal til for å spille, men på grunn av andre folk får jeg ikke spilt. Hvis jeg var en dårlig fotballspiller ville jeg godtatt det, men jeg er en som alltid kjemper hardt og vil konkurrere.

– Zidane har sine favoritter, og det må man respektere. Jeg prøver å ikke bry meg om slikt. Det som er vanskelig er når du ikke får de samme mulighetene som dine lagkamerater.

James Rodriguez sier videre at han ønsket å forlate Real Madrid, men at klubben nektet han å gjøre det.

– Jeg ville dra, men klubben lot meg ikke. Jeg ville dra et sted der jeg kunne få spilletid, og visste at det ikke ville skje under Zidane i Real Madrid.

Det gjenstår å se hvor fremtiden til James Rodriguez ligger, men han ser ikke ut til å være i klubbens planer, og ønsker selv også å dra. Det beste ville vært om han hadde funnet seg nytt beite.

Legg inn en kommentar