Mats Hermansens spesialer

Reguilón viser igjen hva han er god for

Reguilón fortsetter den strålende sesongen med en god kamp mot United og skal spille finale i Europa League på fredag.

Fremtiden til Reguilón er fortsatt uviss. Kommer han tilbake til Madrid, blir det nytt utlån eller blir han solgt? Reguilón har ikke uttalt seg om dette ennå, men konklusjonen får vi nok etter finalen på fredag.

Mot United presterte han på sitt aller beste. Han håndterte Greenwood og Wan-Bissaka godt. Han la opp til fin scoring som førte til utligning. I tillegg har han vært utrolig viktig for Sevilla i La Liga. Han leverte 4 målgivende og 2 scoringer, samtidig som at Sevilla slapp inn kun 34 mål, like bak Atletico og Real Madrid. Reguilón har dermed bevist at han besitter utrolige kvaliteter, men har dessverre fått lite oppmerksomhet. Hakimi var favoritten blant fansen og Reguilón ble noe overskygget. Det finnes det virkelig ingen god forklaring på.

Problemet med Reguilón er at han er venstre-back. Mendy og Marcelo oppholder posisjonen i dag. Mendy er fortsatt ung og utrolig god. For at Reguilón skal få muligheter i den nærmeste fremtiden må han nesten konverteres til høyre-back. Odriozola har ikke fått vist seg fra sin best side den siste tiden, men bør ikke overskygges. Men skal Madrid unngå å miste enda en fremtidig back-stjerne, må man nesten ta sjansen på Reguilón nå. Svaret får vi innen sesongstart.

Legg inn en kommentar