Intervjuer

Iker Casillas: – Det er på tide å stole på Zidane

Den tidligere Real Madrid-målvakten snakket med den spanske radiostasjonen El Laguero hvor han ga sin støtte til Zinedine Zidane, og oppfordret klubben til å sikre en fornyelse av Sergio Ramos sin kontrakt.

 

Iker Casillas, uten tvil den største målvakten i Real Madrid-historien, snakket med El Laguero om flere aktuelle temaer angående Real Madrid sin framtid. Han ble spurt om sitt forhold til den nåværende Real Madrid-sjefen og vinket bort påstandene om at Zidane bør byttes ut.

– Jeg forstår ikke hvor det stilles spørsmål om Zidane sin framtid, nå er det på tide å stole på ham. Zizou er en fantastisk trener, han er også en god venn og ønsker å gjøre alt rett for å løfte Real Madrid så høyt som mulig. Man kan ikke leve på tidligere prestasjoner, men han har fortjent retten til at vi skal stole på ham, fortalte den legendariske målvakten.

De siste uttalelsene fra Casillas den dagen handlet om Sergio Ramos og at kapteinen ikke har fornyet kontrakten sin. På spørsmål om en potensiell avgang fra Bernabéu hadde Casillas en enkel uttalelse:

– Det beste for Real Madrid og Ramos er at han fornyer kontrakten sin og hjelper klubben videre.

Den neste måneden vi avsløre framtiden til klubbkaptein Ramos og hovedtrener Zidane. Sergio Ramos sine kontraktsforhandlinger bør være endelige før januar, noe som vil forhindre ham i å snakke med andre klubber. Når det gjelder Zidane, har han flere massive kamper foran seg, inkludert den avgjørende kampen i klubbens Champions League-skjebne mot Borussia Monchengladbach.

Iker Casillas
DEN REDNINGEN: Iker Casillas gjennomfører kanskje hans mest ikoniske redning i Real Madrid-drakten, en umulig redning borte mot Sevilla høsten 2009.

Legg inn en kommentar