Harald Natviks spesialer

Hva skjer denne uken?

Sportavisene i Spania hevder at mye kan skje i Real Madrid neste uke, Harald Natvik kommenterer

Det meste ligger til rette for at ting «endelig» skal skje i Madrid denne uken, etter mye rykter, spekulasjoner og lite konkrete hendelser i ukene forut. Det er ventet at Real Madrid endelig vil ha en ny hovedtrener, vil kunne offentliggjøre en ny spiller og si farvel til en.

I følge alle de spanske sportavisene skal møtet fredag ettermiddag mellom Real Madrid, Málaga og Isco sin agent ha endt med at alle parter er enige og 21 åringen spiller for Real Madrid neste år. Den spanske U21 stjerner skal ha kostet Real Madrid rundt 25mil euro og hverken Callejón eller Alvaro Morata drar til Andalucía som en del av overgangen. Avisene har spekulert i denne overgangen i lang tid nå og ved flere tilfeller har den ene avisen, radiokanalen eller tv-kanalen katagorisk hevdet at det hele er en «done deal» – noe som så senere har blitt tilbakevist. Det kan være at det endelig blir slutt på spekulasjonene neste uke.

En annen sak som media har spekulert rundt i flere uker har vært Carlo Ancelotti og hovedtrener-stillingen i Madrid. Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at Real Madrid og Ancelotti er enige om en avtale og at begge parter ønsker å begynne jobben i den spanske hovedstad, men PSG har ikke ønsket å gi slipp på italieneren før de har en ny sjef klar. PSG sin eier sin tv-kanal meldte rett før helgen at Laurent Blanc hadde sagt ja til en 2 års avtale med pariserne og dermed ligger det meste til rette for at Blanc blir bekreftet i den franske hovedstad på mandag eller tirsdag, mens Ancelotti blir presentert i den spanske hovedstad.

Den siste saken som media har brukt mye spaltetid på og som har vedvart i flere uker, er Gonzalo Higuaín sin fremtid. Higuaín har tilbud fra Juventus og Arsenal og hans far (og agent) bekreftet også dette denne helgen. I følge de spanske sportavisene skal Real Madrid ha sagt nei til Juventus sitt siste bud på rundt 20-22mil euro og heller kommet til enighet med Arsenal som skal ha bydd 25-30mil euro for argentineren. Avisene har i flere uker skrevet at Real Madrid uansett ikke ønsker å bekrefte et salg av Higuaín før en ny hovedtrener er klar, slik at denne mannen har muligheten – både i praksis og teori – å påvirke avgjørelsen offentlig i stedet for bare bak i kulissene.

Det er vanskelig å vite om vi endelig får en løsning på disse tre mediasakene denne uken, men ikke bli overrasket om vi har svar på alle tre i løpet av neste uke

Legg inn en kommentar