William Gromstads spesialer

Hazard tilbake med et smell

Etter nok et lengre skadeopphold, er Eden Hazard endelig tilbake. I motsetning til tidligere anledninger, har belgieren sett meget bra ut allerede fra første stund tilbake i hvitt. Han startet på benken mot Borussia Mönchengladbach, men hadde et bra innhopp på stillingen 2-0, og var med på å endre kampbildet slik at Los Blancos fikk med seg ett poeng. I dag var han omsider å se tilbake i startelleveren da Huesca ble beseiret. Kampen startet relativt rolig, uten at verken Real eller Huesca skapte de store sjansene, og det kunne se ut som det skulle være målløst til pause.

Fem minutter før pausen viste Eden Hazard et glimt av hvorfor han ble hentet for 100 millioner som erstatter for Cristiano Ronaldo. Valverde noterte seg med en relativt enkel målgivende pasning da belgieren vendte bort en mann og dundret ballen i mål med feil fot. Et nydelig mål, og ikke minst et viktig mål som var svært etterlengtet både av Hazard selv og av fansen, som har ventet i 392 dager på et mål. Selv om skader er mye av grunnen til den dårlige statistikken, kommer man ikke foruten at Hazards Real-karriere har vært en stor skuffelse, men nå er vi forhåpentligvis vitne til et vendepunkt.

Eden Hazard
STRAFFE: Eden Hazard skaffer Real Madrid straffespark i LaLiga-kampen mot Leganés høsten 2019.

Alle vet hvor bra Eden Hazard kan være når han er skadefri, spesielt fra tiden i Chelsea da han også var en stor målscorer. I dag så vi sannsynligvis hvem Zidane foretrekker i trioen på topp; Benzema, Asensio, og Hazard, og selv om det er mange andre spennende alternativer, er det nok denne trioen som har størst potensialet denne sesongen. Det meste handler om at Hazard må unngå skader, noe som har vært vanskeligere enn man skulle tro.

Alt for mange ganger har vi tenkt at nå som Eden Hazard endelig er tilbake fra skade, vil det offensive hullet etter portugiseren som dro, endelig fylles. Alt for mange ganger har vi Eden Hazard slite med å komme i tilbake i god nok form til å bidra etter skade. Alt for mange ganger har vi sett Eden Hazard halte av banen, klar for et nytt skadeopphold. Selv om det naturligvis er alt for tidlig å si, føles det som om noe er annerledes denne gangen, og bidraget hans har vært umiddelbart. Forventningene er fortsatt store og vi krysser fingrene for mye belgisk magi i den spanske hovedstaden.

Legg inn en kommentar