Intervjuer

Zidane: – Det er som en finale

Zinedine Zidane møtte pressen i forkant av morgendagens kamp mot Huesca. Den franske treneren har vært under hardt press den siste tiden, men seier mot Barcelona og uavgjort mot Mönchengladbach har roet ned situasjonen. Det er likevel et Real Madrid-lag som er langt fra friskmeldt, og i morgen er det ingenting annet enn tre poeng som er godt nok.

– Det er ingen små lag i Spania. Vi må gi alt vi har på banen, for vi skal spille mot et sterkt og godt lag. Det er det som gjør denne ligaen så vakker. Vi behandler kampen som en finale. Det er tre veldig viktige poeng som er klar for å hentes.

– Morgendagens kamp er som en finale. Vi kan ikke tenke på tirsdag. Vi må fokusere på det som skjer dag for dag, og det vet spillerne.

Hazard

– Han føler seg bra og er veldig glad. Han trener bra hver dag, og er i god form. Det kan være tøft når en spiller pådrar seg en skade og ikke får være med lagkameratene sine. Alle vil være på banen og nyte det. Det ser positivt ut nå, men vi har flere spillere som er ute med skader, og jeg håper de også er tilbake raskt.

– Vi har mange kamper, og tanken er å få Hazard tilbake for fullt med gruppen. Vi får se hvordan vi håndterer dette, men det viktigste er at han føler seg bra. Nøkkelen er å være forberedt, for vi har mange kamper som skal spilles.

Benzema og Vinicius Jr.

– Det er blitt ordnet opp. Det er viktig at spillerne snakker seg i mellom, og det er ingen sak. Sånt skjer på banen, og det skal bli værende der også. Vi må fordele energien vår til andre ting. Det er bra å se at sånt skjer, for det viser at spillerne bryr seg. De har snakket og alt er greit, det er ingen problemer. De har alle trent bra, og nøkkelen er å bruke energien til å fokusere på kampen i morgen.

– Jeg tror ikke dette har noe å si for hvordan folk tenker om Benzema, for sånne ting kan skje på banen. Jeg har hørt lignende ting bli sagt om meg. Jeg sier ikke at det er bra, men det skjer i blant. Det er normalt. Jeg vet at pressen liker slike ting, men det er normalt og det viktigste er at spillerne har snakket om det og at alt er bra.

Potensiale til Vinicius Jr.

– Han er ung, og jeg synes han har en lys nåtid og fremtid i Real Madrid. Han jobber, og jeg synes han virker å være i god form. Han er et barn som ønsker å lære mer. Det er bra for treneren og for laget.

Super League

– Jeg har hørt at det er snakk om det, men jeg har nok med kampene vi har. Man har ikke engang tid til å nyte en seier lenger engang. Det viktigste er det som skjer i morgen, og både spillerne og meg behandler den som om det var den siste kampen vi skal spille. Alt kan skje i dagens verden. Vi må nyte det som skjer i fotballen, også får vi se senere hva som skjer i andre turneringer.

Mentalitet

– Vi har en kamp i morgen, og uansett hvem som er motstander, er det tre poeng som står på spill. Det har ikke noe å si om det er Barcelona eller Huesca. Det er tre veldig viktige poeng, og det er slik spillerne tenker.

Lucas Vazquez’ fleksibilitet

– Vi vet hvilken spiller Lucas Vazquez er, og det faktum at han kan spille overalt på banen. Vi sliter på høyresiden, og mot Barcelona og Borussia gjorde han en god jobb. Det fine med han er den positive energien han bringer.

Legg inn en kommentar