Nyheter

Troppen: Real Valladolid (H)

Zinedine Zidane har tatt med seg 23 spillere i troppen som skal møte Real Valladolid til dyst i morgen. Oppgjøret spilles på Estadio Alfredo Di Stéfano, og flere nøkkelspillere er tilbake i troppen igjen!

Det ble en tøff kamp for Real Madrid lørdag kveld, hvor de åpnet scoringsballet for så å komme bakpå 2-1. Zidane skal etter ryktene ha vært klar i talen ved halvspilt kamp, og Los Blancos scoret to i den andre omgangen, hvilket sikret seier. I morgen venter en ny motstander, nemlig Real Valladolid, og det blir for første gang denne sesongen på hjemmebane. Fortet Estadio Alfredo Di Stéfano venter for laget vår redaksjon har spådd til nedrykk denne sesongen.

Zidane valgte å ta med seg 22 spillere til oppgjøret i Sevilla på lørdag, men denne gang har han benyttet seg av samtlige plasser og tatt med 23. Før vi begynner med de gode nyhetene må det nevnes at Toni Kroos pådro seg en skade i oppgjøret mot Real Betis, og han er derfor ikke inkludert denne gang. Inn for han kommer Marco Asensio og Eden Hazard! Begge er nå klarert for spill igjen, og muligens går de rett inn i morgendagens startellever?

Dette vil si at vår norske gullkalv, Martin Ødegaard nok en gang er inkludert i troppen til Zinedine Zidane. Muligens vil han bli henvist til benken da to kantspillere er tilbake fra skade, men Zidane slutter aldri å overraske og kanskje spiller han fra start også i morgen. Uansett hvem som starter eller ikke så er det i alle fall positivt å se at nesten samtlige spillere i troppen er skadefrie per dags dato. Dette gir omsider Zidane noe mer hodebry i form av hvilke elleve spillere han skal velge til å starte oppgjøret.

Troppen:

Målvakter: Courtois, Lunin og Altube
Forsvarere: Carvajal, Odriozola, Varane, Ramos, Nacho, Marcelo og Mendy
Midtbane: Modric, Valverde, Casemiro, Ødegaard og Isco
Angrep: Lucas, Rodrygo, Asensio, Benzema, Jovic, Mayoral, Vinícius Júnior og Hazard.

Hvem håper du å se fra start i morgen? 

Legg inn en kommentar