Michael Tholstrups spesialer

Fortet – Estadio Alfredo Di Stéfano

Grunnet restaurering og ombygging av Estadio Santiago Bernabéu spilte Real Madrid kampene etter re-starten av LaLiga Santander på Estadio Alfredo Di Stéfano. Der vant de seks av seks mulige oppgjør, og på onsdag venter Real Valladolid.

De fleste som følger Real Madrid tett har fått med seg at det skjer store ting med Estadio Santiago Bernabéu. Spesielt eksteriøret skal gjennomgå en forvandling, og bildene fra hvordan stadionet skal se ut når det er ferdig er forbløffende vakre. Arbeidet er allerede godt i gang, men det er ikke ferdigstilt enda. Dette betyr at Real Madrid vender tilbake til Estadio Alfredo Di Stéfano også denne sesongen, hvor første motstander venter allerede i morgen, nemlig Real Valladolid.

Nye Santiago Bernabéu
FREMTIDEN: Slik skal nye Santiago Bernabéu se ut når den er ferdig, blant annet med et heldekkende tak som kan fjernes om det er ønskelig.

Det var nok mange som fikk en rynke i pannen da Real Madrid offentliggjorde at de skulle spille kampene etter re-starten på Castilla sitt stadion, Estadio Alfredo Di Stéfano. Selv om kampene skulle gjennomføres uten supportere på tribunen så tenkte nok mange at et stadion med kapasitet på 6000 mennesker ikke var verdig en klubb som Real Madrid. Tvilerne skulle omsider bli motbevist innen kort tid, for Los Blancos fullførte re-starten uten å gi bort et eneste poeng på det lille stadionet.

LITEN KAPASITET: Kun 6000 mennesker får plass på Estadio Alfredo Di Stéfano.

Eibar, Valencia, Mallorca, Getafe, Villarreal og Alavés ble alle et nummer for små på stadionet, hvilket betyr at Real Madrid kan vise til en statistikk hvor de er ubeseiret. Faktisk slapp de ikke inn mål på Estadio Alfredo Di Stéfano mer enn to ganger, og de har en målforskjell på vanvittige 13-2 i løpet av de seks kampene de spilte der. Muligens kan denne statistikken forbedres enda mer i morgen, hvor de både holder buret rent og samtidig sender Real Valladolid hjem uten poeng.

Hva er dine tanker om at Real Madrid spiller på Alfredo Di Stéfano? 

Legg inn en kommentar