Nyheter

Hazard fyller 30 år

Den skadeforfulgte belgieren er nå inne i sine andre sesong for Real Madrid, han har allerede vunnet én LaLiga-tittel og spansk Super Cup selv om han har til gode å vise fram sitt fulle potensiale i Madrid.

 

Eden Hazard ble født 7. januar 1991 i den belgiske byen La Louviére, som er en by som ligger nære grensen til Frankrike. Belgieren vokste opp i Braine-le-Comte, og Zinedine Zidane var en av Hazards store forbilder under oppveksten. I Real Madrid har Hazard fått muligheten til å jobbe med sitt store forbilde, men skader har preget samarbeidet og belgierens tid i Madrid den første perioden.

Angriperen startet karrieren sin i ung alder for sin lokale klubb, Royal Stade Brainois. Her spilte han i åtte år før han gikk videre til Tubize, men i 2005 ble en 14 år gammel Hazard klar for Lille i Frankrike. Etter kun to år i klubben signerte han sin første proffkontrakt som 16-åring og debuterte for klubben allerede som 17-åring. Resten er historie og Hazard har hatt en fantastisk karriere for Chelsea og det belgiske landslaget, men det gjenstår å se om 30-åringen klarer å finne fram til gamle takter i Madrid.

(Saken fortsetter under bildet)

Et praktmål mot Huesca var slutten på 392 dager uten mål for belgieren.

Hazard har nå rukket å fylle hele 30-år og denne sesongen står belgieren med to mål hittil, særlig hans fantastiske langskudd mot Huesca huskes godt. Dessverre har hans første tid i Real Madrid blitt omtalt som en katastrofe grunnet en rekke skadeproblemer. Før han ankom Madrid ble han sett på en spiller med tekniske ferdigheter fra øverste hylle, og en av verdens beste angrepsspillere.

Tror du vi får se Hazard vende tilbake til gamle takter denne sesongen?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.