Nyheter

Statistikk- og analysebyrå mener Fede Valverde er Real Madris mest verdifulle spiller

Statistikk- og analysebyrået CIES Football Observatory har publisert en liste over verdens mest verdifulle fotballspillere. Fede Valverde er Real Madrids høyest rangerte spiller på listen, på en 50.plass. CIES har verdsatt 22-åringen til 74.5 millioner euro, noe som tilsvarer rundt 750 millioner kroner. Den uruguyanske midtbanespilleren har levert flere imponerende prestasjoner i Real Madrid-trøyen etter at han fikk en større rolle i laget forrige sesong.

Rodrygo Goes er blitt verdsatt som verdens 70. mest verdifulle spiller. Kantspilleren har en verdi på 64.5 millioner euro, og har spesielt i Champions League vist at han har et høyt nivå inne. Hans brasilianske venn og lagkamerat Vinicius Junior er på 74.plass, med en verdi på 61.6 millioner euro. Real Madrids midtbaneanker Casemiro er den siste Real Madrid-spilleren som er representert i CIES’ liste, med en verdi på 60 millioner euro.

De tre mest verdifulle spillerne ifølge denne listen, er Marcus Rashford (165.6m), Erling Braut Haaland (152m) og Trent Alexander-Arnold (151.6m).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.