Nyheter

Fjorten år siden Marcelos debut

Nå har det gått hele fjorten år siden Marcelo debuterte for Real Madrid mot Deportivo 7. januar 2007.

 

Siden brasilianeren debuterte mot Deportivo de La Coruña har han opparbeidet seg til å bli en av verdens beste venstrebacker med en imponerende CV. Marcelo er blitt en klubblegende og har vunnet hele 22 titler med Los Blancos: 4 i Champions League, 4 i Klubb VM, 3 i den europeiske super cupen, 5 i La Liga, 2 i Copa del Rey og 4 i den spanske super cupen.

Visekapteinen har over 500-kamper i den hvite drakten, noe som bare 13 spillere har oppnådd gjennom klubbens historie. Totalt antallet kamper har blitt hele 516 og brasilianeren er nå inne sin femtende sesong, noe som betyr at Marcelo har vært involvert i flest sesonger av en spiller som ikke er spansk.

Marcelo har alltid vært en enormt talentfull spiller, kjent for sin evne til å hjelpe lagkameratene og sine utrolige offensive bidrag. Disse kvalitetene har sørget for at brasilianeren står med 38 nettkjenninger for Real Madrid. En av hans mest minneverdige scoringer var den mot Atlético i den uforglemmelige finalen, La Décima.

Den siste tiden derimot har Marcelo frustrert en stor rekke madridistas. Mange supportere har nok hatt brasilianeren som en av sine favorittspillere og backen har uten tvil vært en av Los Blancos mest viktige spillere i den suksessfulle æraen. Men brasilianeren er dessverre ikke den samme spilleren har var for fem år siden. Det har gått lang tid siden vi så en formidabel Marcelo prestasjon sist, og svakhetene hans blir ofte utnyttet av motstanderne.

Selv om hans prestasjoner på banen den siste tiden har vært av det svært skuffende slaget, er Marcelo fortsatt en leder på banen og i garderoben.

Tror du Marcelo er inne i sin siste sesong for Real Madrid?

Marcelo
GLEDESTÅRER: Marcelo slipper ut gledestårene etter å ha scoret Real Madrids tredje scoring i Champions League-finalen mot Atlético Madrid i 2014.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.