Intervjuer

Hazard: – Du får selvtillit

Eden Hazard er tilbake, og det med et smell! 392 dager har gått siden Hazard scoret sitt første mål for Real Madrid i LaLiga mot Granada. Tidligere i dag var han tilbake i startelleveren for første gang på nesten tre måneder. Belgieren spilte en god kamp, og var en av Los Blancos’ beste spillere. Han virket lett i steget, fin i formen og kronet en god kamp med en kanonkule som smalt i kassa fra 25 meter.

– Det var et bra mål. Jeg fikk ballen av Valverde og smalt til. Jeg er glad for laget og meg selv. Når du scorer får du ekstra selvtillit. Jeg er sliten nå. Jeg ønsker å spille flere kamper, og jo mer spilletid jeg får desto bedre blir formen. Vi må jobbe hardt på trening, også har vi ny kamp om få dager.

– Førsteomgangen var ikke bra, men vi klarte å få to scoringer. Når det første målet kom ble det en mer åpen kamp. Vi scoret fire mål og det var bra for oss.

Neste Real Madrid-kamp er på tirsdag mot Inter. Det blir en svært viktig kamp med tanke på avansement fra gruppen.

Legg inn en kommentar