Intervjuer

Zidane: – Jeg er ikke overrasket

Real Madrid måtte slå tilbake på hjemmebane, da Huesca var motstander tidligere i dag. Los Blancos hadde tapt de to forrige hjemmekampene sine mot Cadiz og Shakhtar Donetsk, og responderte på best mulig vis. Huesca ble slått 4-0, og det store høydepunktet var at Eden Hazard var tilbake i godt slag. Etter kampen var det også en fornøyd Zinedine Zidane som møtte pressen.

– Det viktigste er seieren. Det var som en finale. Før kampen snakket vi om hvor viktig det var å vinne. Prestasjonen i dag var ikke perfekt, men vi fikk fire scoringer. Det sies alltid mye når vi ikke scorer eller spiller bra. Det er en rar situasjon, så vi trengte denne seieren i dag.

– Vi hadde sjanser i førsteomgangen, og trengte det første målet for å få komme i gang. Det er positivt med fire mål, og bortsett fra den ene scoringen deres, så var det ikke mye farlig de hadde å komme med. Vi må forbedre oss defensivt, samtidig som at vi leverer offensivt. Fire mål i dag var tilfredsstillende.

Hazard

– Jeg er fornøyd med hans prestasjon i denne kampen. Han spilte 20 minutter for noen dager siden, og i dag startet han kampen og fikk mer spilletid. Vi trengte virkelig målet hans i førsteomgangen. Det endret kampen. Han er fornøyd med scoringen og det er lagkameratene hans også. Han føler seg bra, han er ikke skadet i det hele tatt.

Valverde

– Jeg er ikke overrasket. Fede viser bra stabilitet på banen og det fortjener han. Han er en fleksibel spiller, og det har han vist i det siste. Jeg er glad for at han scoret, for det er ikke noe han gjør så ofte. En spiller kan alltid forbedre seg, og det er viktig.

Legg inn en kommentar