Mandag 13.juli, kl: 22:00

0-1 Ferland Mendy (10′)
0-2 Karim Benzema (16′) – Assist: Luka Modric
1-2 Darwin Machis (50′) – Assist: Yangel Herrera

I forkant av oppgjøret mot Granada hadde Real Madrid tre kamper igjen av årets LaLiga-sesong. Ved en eventuell seier på Cármenes så ville Los Blancos være to poeng unna å kunne løfte det etterlengtede trofeet. Allerede fra første spark på ballen var det ikke noe tvil om hvem som ville vinne oppgjøret mellom Granada – Real Madrid.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Modric, Valverde (Asensio 63′), Casemiro, Kroos – Isco (Rodrygo 63′), Benzema.

Granada: Rui Silva – Diaz (Antonio Puertas 46′), Sanchez, Duarte, Dias – Azeez, Herrera (Antonin 76′) – Foulquier (Angel Montoro 55′), Vico (Eteki 76′), Machis (Koybasi 85′) – Carlos Fernandez

Tidlig ledelse

Real Madrid tok tak i førsteomgangen fra første spark på ballen. Los Blancos styrte tempo i spillet og var tålmodige i vente av å finne de riktige åpningene. Allerede etter fem minutter kom de til kampens første mulighet når en Isco-avslutning fra skrått hold ble greit reddet av Granadas sisteskanse. Real Madrid malte på videre, og etter ti minutter kom kampens første scoring. Ferland Mendy var på visitt inne i Granadas boks, og rykket seg forbi en motspiller før han fra skrått hold banket ballen i nettet. Fantastisk gjort av den franske venstrebacken som har hatt en god debutsesong i Madrid.

Real Madrid ga seg ikke der, og malte på videre. Seks minutter senere produserte Los Blancos nok en mulighet, der Benzema fikk ballen på hjørnet av Granadas 16-meter. Ballen tok han med seg innover i banen og banket inn 2-0-scoringen. Sesongens 19 mål i LaLiga var et faktum for den franske spissen. De påfølgende minuttene fortsatte Real Madrid å trille ballen i laget, og Granada fikk ingen mulighet til å spille seg inn i kampen. Dog uteble de store sjansene, og lagene gikk inn i garderoben på resultatet 0-2 til Madrid.

Trøblete start på de siste 45

I andreomgangen var det et heltent Granada-lag som entret banen, og det skulle ikke ta lang tid før de skapte trøbbel for Real Madrid. Etter 50 minutter mistet Casemiro ballen på midtbanen, noe som sørget for at hjemmelaget fikk en kontringsmulighet. Den benyttet de seg av på best mulig vis og reduserte til 1-2 gjennom Darwin Machis.

Etter scoringen presset Granada på videre, og klarte å dominere banespillet i en liten periode. Det gjorde at Zidane så seg nødt til å kaste inn Rodrygo og Asensio for å gi laget energi. Det påvirket nok ikke kampen slik franskmannen hadde ønsket. Hjemmelaget fortsatte å pøse på i angrep, og var kun et par gode involveringer fra Courtois og Ramos unna å få med seg poeng fra denne kampen. Det klarte de dog ikke, og alle tre poengene ble med hjem til den spanske hovedstaden.

Kveldens seier gjør nå at Real Madrid trenger to poeng på de to siste kampene for å sikre klubbhistoriens LaLiga-tittel nummer 34!

Spillerbørsen:

Thibaut Courtois (8): Spiller nok en god kamp i Real Madrid-buret. Ikke mange i verden som er bedre enn Courtois for øyeblikket. Har en veldig bra redning i førsteomgangen, og en avgjørende redning fem minutter før slutt som hindrer Granada fra å utlikne. Kunne ikke gjøre det store med det ene baklengsmålet.

Dani Carvajal (5): Spiller offensivt sett en ganske anonym kamp. Ikke mye involvert og bidrar ikke særlig fremover i banen. Har god kontroll på sin side defensivt, og flere gode involveringer.

Raphaël Varane (6): Den franske midtstopperen leverte en godkjent kamp. Ikke involvert i mye, men var solid i lufta og var aggressiv i spillestilen i kveld.

Sergio Ramos (7): I førsteomgangen har han flere gode brudd og involveringer som sørger for at Granada ikke kommer til muligheter. Gjør en hederlig og avgjørende redning på strek med beina fem minutter før slutt, som på mange måter sikret seieren for Real Madrid.

Ferland Mendy (7): Får sin første Real Madrid-scoring på vakkert vis når han rykker fra en Granada-spiller og banker ballen i mål fra skrått hold. Har også god kontroll defensivt.

Luka Modric (8 BB): Den kroatiske magikeren er i god form for tiden og leverte en ny god kamp. Virket lett i steget og strødde rundt seg med pasninger. Noterte seg for en målgivende pasning.

Federico Valverde (4): Løper og kjemper på midtbanen som vanlig, men kommer ikke helt til sin rett i denne kampen. Gjør seg ikke spesielt bemerket og vi har sett han levere langt bedre kamper enn dette. Virker som at den fantastiske formen han hadde i høst er litt vekke nå.

Casemiro (5): Som alltid bra defensivt, og vant flere dueller i løpet av kampen. Mister ballen i farlig posisjon i andreomgangen som til slutt ender opp med at Granada får en redusering. En sjelden feil av vår brasilianske rivjern.

Toni Kroos (5): Trygg og rolig med ball som alltid, og jobbet i tillegg hardt i presset og tok jobben hjem defensivt. En godkjent kamp av den tyske midtbanegeneralen.

Isco (6): Virket friskere enn han har gjort på lenge. Viste frem flere lekre detaljer, og hadde en nydelig hælflikk som sørget for at han var tredje sist på målet til Benzema. Ble byttet ut etter en drøy time.

Karim Benzema (6): Kommer ofte dypt i banen for å kombinere med sine lagkamerater. Gjør en god jobb i det aspektet av spillet som alltid. Flott scoring også, som forøvrig var hans 19. mål i LaLiga for sesongen.

Marco Asensio (5): Gjør seg ikke spesielt bemerket de 30 minuttene han får på banen i kveld. Vanskelig å gi en rettferdig vurdering.

Rodrygo Goes (5): Var frisk de første minuttene etter at han kom innpå, men stilnet etter hvert. Klarte ikke å prege kampen, og gjør seg i likhet med Asensio ikke særlig bemerket.