Nyheter

MARCA: Ingen skade på Ramos

Det ser ikke ut til at spanjolen ble skadet etter smellen med Alexander Isak.

Da Sergio Ramos haltet rundt på banen i gårsdagens kamp mot Real Sociedad, var det nok mange Real Madrid-fans som holdt pusten. Ikke bare hadde 34-åringen scoret målet som sendte Zidanes menn i føringen, men en skade på kapteinen med så kort tid igjen av sesongen hadde vært et mareritt for Real Madrid. Det var derfor knyttet stor spenning til de første rapportene på Ramos’ skadesituasjon.

Les også: Casemiro mister Mallorca-kampen

ramos casemiro
NØKKELBRIKKER: Zidane kan måtte klare seg uten både Ramos og Casemiro i onsdagens oppgjør mot Mallorca.

Ingenting er offisielt ennå, men heldigvis ser det ut til at Ramos ikke har pådratt seg en skade. Ut ifra TV-bildene så det ut til å være en kne mot kne-situasjon, og selv om det helt sikkert var smertefullt, er det ikke vanlig at spillere holdes lenge ute av slike skader. MARCA rapporterer nå om at det kun var det som det så ut som, nemlig en smell.

Selv om det ser ut til å ha gått greit med den spanske landslagskapteinen, er det fortsatt mulig at han står over onsdagens kamp mot Mallorca. MARCA skriver at Real Madrid vurderer å spare Ramos til den kampen for å være på den sikre siden. I så fall er det naturlig at Éder Militão blir hans erstatter i midtforsvaret. Militão har slitt med spilletid etter overgangen fra FC Porto, men prislappen på 50 millioner euro indikerer at klubben har troen på ham. For Ramos er det heller ikke til å utelukke at en pause hadde kommet godt med i det tette kampprogrammet.

Bør Zidane hvile Ramos mot Mallorca, eller blir det for risikabelt i ligainnspurten?

Legg inn en kommentar