Nyheter

Casemiro mister Mallorca-kampen

Brasilianeren pådro seg sitt 10. gule kort for sesongen mot Real Sociedad og mister dermed oppgjøret mot Mallorca.

Helgen avsluttet på strålende vis for Real Madrid. Etter at Barcelona hadde avgitt poeng mot Sevilla, hadde Zinédine Zidanes menn en gyllen mulighet til å passere erkerivalene. Etter en tøff kamp uten det aller beste spillet, klarte Real Madrid å ta skalpen på Real Sociedad, og dermed inntok Los Blancos tabelltoppen i LaLiga.

Seieren kom imidlertid med en bismak. Casemiro pådro seg nemlig et gult kort tidlig i kampen, og selv om han kom seg gjennom de 90 minuttene uten å bli utvist, fører det gule kortet til at Zidane må klare seg uten brasilianeren i neste ligakamp. Den kampen kommer allerede på onsdag, når Real Madrid tar imot Mallorca hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano.

Det er usikkert hvordan Zidane kommer til å løse midtbanekabalen i Casemiros fravær. 28-åringen regnes som en av lagets aller viktigste spillere, og etter salget av Marcos Llorente har Real Madrid ingen naturlig erstatter i bakhånd. Tidligere har Zidane brukt Toni Kroos som anker, men Federico Valverde har også fått prøve seg i den samme rollen.

Zidane er kjent for å være uforutsigbar med lagoppstillingene sine, og det er ikke umulig at franskmannen overrasker med en 4-4-2-formasjon eller lignende. Med ligatittelen på spill er det uansett avgjørende at man treffer med løsningene, og det blir spennende å se hvordan midtbanekonstellasjonen blir seende ut på onsdag.

Hvilken midtbane håper du på mot Mallorca?

 

Legg inn en kommentar