Mats Hermansens spesialer

God CL-trekning for Real Madrid

Lagene er klare i Gruppe F og Real Madrid slipper godt unna

Shakhtar Donetsk: Det er nesten ikke til å tro, men Real Madrid skal igjen spille to gruppekamper mot den ukrainske giganten. Real Madrid vant begge oppgjørene i fjor, men slet fælt for to sesonger siden, da begge oppgjørene ble tapt. Shakhtar er noe svakere i år, uten både Dodo og Tete, men også pågrunn av den pågående konflikten i landet. Oppkjøringene til ukrainerne er nok ikke like komplett som tidligere og de skal spille hjemmekampene sine i Polen. Her bør Real Madrid ta begge kampene.

RB Leipzig: Denne er litt leiere. Leipzig nådde helt til kvartfinalen under Julian Nagelsmann og skal ikke være noe særlig svakere nå. Her får vi mest sannynlig også et norskt innslag med Alexander Sørloth. Leipzig kan også skimte med spillere som Christopher Nkunku, som også var ryktet til Madrid, Timo Werner, som er tilbake etter to sesonger i Chelsea og Emil Forsberg. Dette blir et tøffere oppgjør for Madrid, men Los Blancos er nok hakke for sterke. Med litt usikkerhet tar Real Madrid begge oppgjørene.

Celtic: Det blir også et møte med legendariske Celtic. Real Madrid møtte den skotske giganten sist i 79/80-sesongen, der lagene vant hver sin kamp. Celtic bør ikke være en stor utfordrer for Real Madrid og ender mest sannsynlig sist i gruppen. Annet enn tidligere City-keeper Joe Hart har ikke Celtic det beste laget å skimte med heller. Real Madrid bør vinne begge oppgjørene, men det blir nok ganske fysisk.

Legg inn en kommentar