Leiesoldatene

Spanske låneopphold på Blanco og Reinier

Blanco får sitt første låneopphold i karrieren, mens Reinier blir lånespiller i Spania.

Real Madrid har ikke mange leiesoldater i år, men har nå inngått gode låneavtaler for både Reinier og Antonio Blanco. Dette vil sikre stabil spilletid for begge to og det blir spennnende å endelig få følge dem i La Liga.

For Reinier er det nok mest kritisk å endelig få komme «hjem» til Spania igjen. Etter to mildt sagt labre år i Tyskland skal han endelig få muligheten i Girona FC. Real Madrid har nok også forsikret seg om at brasilianeren skal få en viktig rolle i laget denne sesongen. Reinier er en type spiller Real Madrid også kan trenge om noen år. Han foretrekker rollen som sentral offensiv midtbane og er uhyre kreativ. Girona møter Getafe klokken 22 i kveld, så mulig debuten skjer allerede i dag.

For Blanco sin del er et låneopphold helt nødvendig. Han har tilbragt hele karrieren for Castilla, men vi husker han best da han fikk sjansen under Zidane i 20/21-sesongen. Som defensiv midtbanespiller er det ikke akkurat veldig åpent på A-laget. Både Camavinga og Tchouaméni vil nok oppholde disse plassene i lang tid frem, men ingen har gratisplass på laget. Dersom Blanco leverer for Cadiz denne sesongen, kan det alltids lukte en mulighet. Debuten får han muligens allerede neste mandag mot Bilbao. Lykke til!

Tror dere en av disse kan bli en suksess for klubben i fremtiden?

Legg inn en kommentar