William Gromstads spesialer

Gjev rekord for Benzema

Karim Benzema har nå vært involvert i 528 kamper, og har blitt den utenlandske spilleren med flest kamper for Real Madrid.

Etter 2-0 seieren mot Atletico Madrid på lørdag, har Benzema flere kamper for Real enn Roberto Carlos, faktisk flere kamper enn noen andre fra utenfor Spania. Da kampen var ferdig, ga Florentino Pérez drakter til Benzema og Carlos, med henholdsvis 528 og 527 på ryggen. Benzema spiller nå sin 12. sesong i klubben, etter at han kom fra Lyon i 2009. I sin periode i klubben har han konkurrert med mange store navn, men selv etter så mange år, er hans plass i startelleveren tydeligere enn noensinne. Det er ikke bare antall kamper som er imponerende; 257 mål og 138 assists har bidratt til den enorme suksessen Real Madrid har hatt.

Karim Benzema poserer i årets hjemmedrakt. Nå er det ingen utlendinger som har spilt i Real Madrid-drakt flere ganger enn franskmannen.

Bak Benzema på listen kommer det et antall legender, men bare Roberto Carlos og Marcelo (515) har rundet 500 kamper. Cristiano Ronaldo (438) og Alfredo di Stéfano (396) utgjør resten av topp fem I forhold til antall seire er Benzema også øverst med sine 358, etterfulgt av Marcelo (352), Cristiano Ronaldo (316), og Roberto Carlos (301). Selv om det skal noe til for å regne Benzema som tidenes beste utlending i Real Madrid, burde det være liten tvil over at han i det minste hører til i det øvre sjiktet.

Legg inn en kommentar