Det var ikke bare førstelaget som møtte Atlético Madrid denne helgen for oppgjøret mellom de to byrivalene skjedde også på lavere nivå. Real Madrid Castilla møtte Atlético Madrid B i Segunda División II på Cerro del Espino, og igjen seiret den helhvite delen av byen.

Atlético Madrid B 1-2 Real Madrid Castilla

0-1 Mario Gila Fuentes (22′) – Assist: Sergio Arribas
1-1 Borja García (90′) – [Straffespark]
1-2 Sergio Arribas (90+4′) – [Straffespark]

Det var ikke kun førstelagene til Real Madrid og Atlético Madrid som møttes til dyst denne helgen for også i Segunda División B møttes lagene til «El Derbi». Los Blancos gikk som kjent seirende ut av duellen på lørdag, og søndag ettermiddag fikk de sjansen til å slå Atlético Madrid to ganger på like mange dager.

Real Madrid Castilla: Fuidias – Santos, Gila, Chust, Retuerta – Blanco, Dotor – Marvin (Sintes 75′), César (Vallejo 68′), Arribas – Duro (Latasa 85′)

Det var en balansert start på kampen søndag ettermiddag, hvor Castilla sin Antonio Blanco var førstemann frempå med et skudd, men han traff ikke innenfor stengene. Kort tid senere kom vertene til deres første sjanse hvor et innlegg fra Ricard fant Nando på bakerste stolpe, men Fuidias gjorde en god redning og hindret scoring. Ved halvspilt omgang kom omsider kampens første scoring da Arribas slo et perfekt frispark inn på bakerste stolpe, og der ruvet Mario Gila høyest og stanget ballen i mål. Akkurat som førstelaget så åpnet b-laget med å score på hodet etter dødball!

MED HODET: Mario Gila Fuentes gjorde som Casemiro dagen før, og scoret med hodet i El Derbi.

Noen minutter senere ble Atlético Madrid B servert en gavepakke da en svak pasning fra en Castilla-spiller havnet rett i føttene til Camello, men Fuidias gjorde en god jobb og reddet forsøket. Helt mot slutten av omgangen fikk Sergio Arribas muligheten til å doble ledelsen, men avslutningen til unggutten ble reddet på streken av Medrano, hvilket gjorde at Raúl tok med seg laget inn i hvilen med en ledelse.

Kun fem minutter etter hvilen kombinerte Marvin og Dotor, hvor førstnevnte slo et innlegg som Dotor headet over. Noen minutter senere sendte Blanco en ball gjennom til innlånte Duro, og angriperen fikk en god mulighet, men avslutningen gikk til side for mål. Like etter timen så det ut som at vertene skulle få deres utlikning da Camello fant Valera i boksen, og headingen gikk forbi Fuidias, men på streken reddet Victor Chust mesterlig.

Det så ut til å gå mot seiere for ungguttene, men i kampens siste ordinære spilleminutt dømte dommeren straffespark etter en hands av Retuerta, og innbytter Borja García var iskald fra krittmerket. Lagene var like langt igjen, men fire minutter på overtid så ble Arribas felt i boksen, og unggutten var iskald da han tok straffen selv og sendte den i mål til 1-2. Dermed vant Real Madrid sitt andre El Derbi på to dager, og Real Madrid Castilla har nå spilt fem kamper på rad uten å tape!

AVGJORDE: Sergio Arribas avgjorde El Derbi da han var iskald fra krittmerket etter at han selv ble felt få sekunder tidligere.

Har noen av ungguttene en fremtid på førstelaget?