Real Madrid
vs
Real Betis
La Liga runde 33
Estadio Santiago Bernabéu, Madrid
24/04/2021
21:00
Strive Sport
Nyheter

Gjensyn mellom Florentino Pérez og Cristiano Ronaldo

MARCA melder at Florentino Pérez tidligere denne uken var i Torino for å møte Juventus-ledelsen. Andrea Agnelli, som er president i Torino-klubben, skal ha invitert Pérez til Italia for å slå av en prat om den europeiske supercupen som er i planleggingsfasen.

Der ble det også et gjensyn med Cristiano Ronaldo for Real Madrid-presidenten.

Florentino Pérez hentet Cristiano Ronaldo til Real Madrid i 2009, og portugiseren endte opp med å bli værende i Madrid i ni år. Ronaldo er klubbens mestscorende spiller gjennom tidene og var lagets desidert største stjerne. Derfor var skuffelsen stor da han sommeren 2018 bestemte seg for at han hadde lyst på nye utfordringer i Serie A og i Juventus.

Etter at portugiseren forlot den spanske hovedstaden, ble det spekulert i at forholdet mellom Pérez og Ronaldo hadde blitt ødelagt. Det skal ha vært flere uenigheter mellom de to, men da Ronaldo var på plass i mars 2020 for å se El Clasico på Bernabéu, så det ut som at stridsøksen var begravet.

Og tidligere denne uken skal de ha møtt hverandre mens Pérez var i Torino. Jose Felix Diaz i MARCA skriver at de har snakket en del med hverandre de siste månedene, og at de tirsdag kveld møttes som to gode venner. Det spekuleres i at portugiseren savner Santiago Bernabéu, og det er heller ingen tvil om at Real Madrid har slitt de siste årene uten Ronaldo.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.