Intervjuer

Ceballos: – Jeg forstår hvordan Martin har det

Det var store forventninger til Dani Ceballos da han ble hentet fra Real Betis sommeren 2017. Spanjolen opplevde mye av det samme som har skjedd med Martin Ødegaard under Zinedine Zidane denne sesongen. Ceballos var et av Spanias største talenter, men fikk bare spille 396 minutter i 17/18-sesongen i LaLiga. Den påfølgende sesongen fikk han langt større tillit under Julen Lopetegui og Santiago Solari, men da Zinedine Zidane kom tilbake til Madrid, ble Ceballos lånt ut til Arsenal.

Under Arsenal-trener Mikel Arteta har Ceballos blitt en viktig spiller, og er nå inne i sin andre sesong i den røde trøyen. I et nylig intervju har han snakket om Ødegaards situasjon i Madrid, og sier at han «forstår at Ødegaard må spille mer».

– Jeg vet ikke hvordan Martin tenker, men jeg forstår hvordan han har det. Når du er ung må du ha mål og ambisjoner. Det er viktig å spille regelmessig, og det som skjer med Martin nå er ikke optimalt.

Ceballos uttalte i et tidligere intervju at han har lyst til å komme tilbake til Real Madrid. Han mener at han har noe uoppgjort i den spanske hovedstaden, og at hans største drøm i karrieren er å lykkes i Real Madrid,

– Klubben trenger ikke å fortelle meg noe, men en dag blir det en prat med treneren. Jeg trenger å vite at jeg får like muligheter som alle andre på laget, og deretter er det å brette opp ermene og prestere på banen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.