Nyheter

MARCA: Nacho blir ikke med til Alcoy

Ifølge MARCA reiste ikke Nacho Fernández med laget til Alcoy i dag tidlig.

Ifølge MARCA og Arancha Rodríguez skal Nacho Fernández ha vært i kontakt med en person som har testet positivt for Covid-19 , og er derfor ikke lenger en del av troppen som møter CD Alcoyano i kveld. Midtstopperen gjennomgikk PCR-tester i går der resultatet var negativt, spanjolen har derimot gjennomført nye tester i dag, hvor han fremdeles venter på svar. Nacho vil forhåpentligvis få svar på testene i løpet av ettermiddagen – noe som gjør at han ikke kunne reise med laget i dag tidlig.

Nacho har spilt 583 minutter i hjemlig liga denne sesongen, så midtstopperen har ikke fått enormt med tillit fra Zidane i år. Spanjolen var derimot tatt med i dagens tropp mot CD Alcoyano, noe Ramos og Varane ikke var, og ville derfor mest sannsynlig vært å se sammen med Eder Militão som dagens stopperduo mot laget fra Alcoy.

Dette resulterer i at vi mest sannsynlig vil få se en debutant i dagens midtforsvar – Víctor Chust. Midtstopperen fra Real Madrid Castilla har fremdeles ikke fått sin debut på førstelaget, og det blir derfor veldig spennende å se Chust i aksjon i kveldens oppgjør, mest sannsynlig sammen med brasilianske Eder Militão – som har slitt veldig med spilletid under årets sesong.

Les mer om Víctor Chust her: https://realmadridnorge.no/victor-chust-garcia-en-for-fremtiden/

1 comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.