Intervjuer

Gareth Bale: – Real Madrid gjør det vanskelig

Gareth Bale har tatt bladet fra munnen og uttalt seg om sin fremtid som Real Madrid-spiller.

Real Madrids overgangavindu anno sommeren 2020 handler om en ting: salg. En av spillerne Los Blancos aller helst skulle sett forlate den spanske hovedstaden er Gareth Bale, som på ingen mulig måte ser ut til å være i verken Zinedine Zidane eller klubbens videre planer.

2019/20-sesongen ble meget skuffende for den walisiske høyrevingen, som ikke har scoret for Real Madrid i LaLiga på over et år. I innspurten av LaLiga så fikk waliseren knapt spilletid, og hans siste opptreden i LaLiga 2019/20 fant sted 24. juni, før han tilbragte seks hele kamper på benken.

PÅ VEI VEKK: James Rodríguez og Gareth Bale er begge spillere Real Madrid ønsker å kvitte seg med i dette overgangsvinduet.

I den siste serierunden mot Leganés var ikke Bale en gang i troppen, og om det ikke var klart fra før så var det helt åpenbart nå: Zinedine Zidane vil ikke ha Gareth Bale i sin Real Madrid-tropp. Florentino Pérez sliter imidlertid med en ting, det finnes nemlig knapt lag i verden som kan betale lønnen til Gareth Bale i en verden preget av Covid-19.

I skrivende stund er Real Madrid godt i gang med pre-season, men Gareth Bale befinner seg ikke på Valdebebas. I likhet med Sergio Ramos, Toni Kroos og Raphaël Varane så er høyrevingen på oppdrag med sitt landslag – Wales. Der stilte Real Madrids nummer elleve nylig opp i et intervju med Sky Sports, der han lettet på sløret rundt sine tanker.

Landslagsoppdrag:

– Når jeg er her så er jeg fornøyd, jeg er veldig komfortabel og føler meg godt motatt. Det som blir sagt i Madrid påvirker meg ikke, virkelig – jeg har erfaring med dette. Når jeg er her så er jeg veldig glad og emosjonelt motivert for å spille fotball.

Fremtiden:

– Dette er også et spørsmål for klubben, for jeg prøvde å dra i fjor men klubben blokkerte alt i det siste sekundet.  De lot meg ikke dra, så man må nesten spørre klubben. Jeg vil spille fotball, jeg er motivert for det, men klubben kontrollerer alt. Hva kan jeg gjøre? Jeg har en kontrakt og det jeg kan gjøre er å fortsette sånn jeg holder på og så får jeg se hva som skjer.

Vil du dra fra Real Madrid?

– Jeg vil spille fotball, jeg er bare 31 år gammel og i god form. Jeg har fortsatt mye å gi. Dette er i klubbens hender, men de gjør det vanskelig hvis jeg skal være ærlig.

En retur til Premier League

– Det er ikke i mine hender. Hvis muligheten dukker opp så vil jeg garantert vurdere det. Vi er i overgangsvinduet nå og vi får se med tiden. Det er en avgjørelse som er i klubbens hender.

Legg inn en kommentar