Offisielt

Offisielt: Brahim Díaz til AC Milan

Real Madrid bekrefter at Brahim Díaz skal tilbringe den kommende sesongen på utlån hos AC Milan.

Real Madrid har forsøkt å bruke sommerens overgangsvindu på å bli kvitt en del av de overflødige spillerne i troppen, og de siste ukene har det oppstått rykter knyttet til flere av disse spillerne. Blant dem er den spanske unggutten Brahim Díaz, som nok en gang er linket med en overgang bort fra Real Madrid. Denne gangen var det AC Milan som var interessert i å lure angrepsspilleren til den italienske motebyen. I dag bekreftet Real Madrid at Brahim skal tilbringe den kommende sesongen på utlån hos den italienske storklubben:

Real Madrid C.F og AC Milan har kommet til enigheten om en låneavtale for spilleren Brahim Díaz for den kommende sesongen, fram til 30. juni 2021.

Brahim Díaz ble hentet til Real Madrid fra Pep Guardiolas Manchester City i januar 2019, men det har ikke blitt mange minuttene på den unge kantspilleren i den spanske hovedstad. Rapportene forrige sommer fortalte at klubben ønsket å låne ut Brahim, men noen overgang materialiserte seg aldri. Etter nok en sesong med lite spilletid, går turen nå videre til Italia og AC Milan i søken etter mer spilletid.

I utgangspunktet meldte de fleste medier om at det skulle være opsjon på kjøpt inkludert i avtalen med Milan, men flere troverdige kilder har de siste dagene meldt om at det ikke er tilfellet. Dermed skal det kun være snakk om en vanlig låneavtale for Brahim, som i utgangspunktet strekker seg til neste sommer.

Legg inn en kommentar