Ryktebørsen

Ryktebørsen: – Utlån for Jovic? Mulighet for Mayoral

Ingenting er offisielt, men det ryktes at Jovic endelig skal lånes ut. Dette gir muligheter til å finne formen igjen for serberen, samt at Mayoral kan få sin sjanse bak Benzema.

De fleste har nok ventet på dette og det burde vært gjort for lengst. Jovic kan muligens lånes ut til Seria A, med Roma øverst på listen. Det snakkes også om AC og Inter Milan.  Skal Jovic nå sitt fulle potensial, må han enten lånes ut eller selges. Jovic fikk urettferdig lite med muligheter i sin første sesong og fikk aldri muligheten til å sette formen. Et utlån med mye spilletid er eneste mulighet for å se hva som bor i han,

Dette er godt nytt for Madrid-produktet Mayoral. Spanjolen hadde en grei sesong med Levante i fjor og leverte 8 scoringer i ligaen. Mayoral er fortsatt relativt ung og vil mest sannsynlig få muligheten som Benzemas reserve. De fleste har ikke de høyeste forventningene til Mayoral, men det kan muligens motbevises denne sesongen. Madrid er også avhengig av en spiss som kan levere gangene Benzema ikke stiller opp.

Et utlån kan også være et fin mulighet for Jovic. Jovic hadde en tøff sesong i fjor, både med lite spilletid og mye kritikk. Han ble fryst ut av landslaget pågrunn av lite «disiplin», samt andre kontroverser i Serbia. I Madrid ble han kritisert for å ha brutt karantene-regler, samt offentlig kritisert klubben. Forhåpentligvis kan et mulig utlån blåse nytt liv i den unge spissen.

Legg inn en kommentar