Nyheter

Før kampen: Valencia (B)

Real Madrid ligger godt til i La Liga før oppgjøret på Estadio Mestalla mot Valencia som sliter på nedre halvdel av tabellen.

Valencia – Real Madrid
Estadio Mestalla, Valencia
La Liga, runde 9
Søndag 8. november, kl 21:00
Strive Sport

Los Blancos sin sesong har variert og har gitt flere skuffende resultater i La Liga, men flere gode resultater den siste tiden gir optimisme fram til borteoppgjøret mot Valencia. Etter det sjokkerende tapet på eget gress mot Cádiz har det blitt oppturer mot Barcelona og Huesca.

Dagens motstander står med fire kamper uten seier og ligger på en svært skuffende 15. plass. Forrige helg spilte laget 2-2 på eget gress på Getafe etter en høydramatisk avslutning og med det stoppet laget en tapsrekke på tre kamper. Kampen kan oppsummeres slik: 1-0 ved Yunus Musah (tidenes nest yngste Valencia-målscorer), rødt Thierry Correia (to av totalt åtte kort for Valencia), utligning i 87′ ved Cucho, kamp snudd i 94′ ved Ángel, straffe i 96′, rødt Damián (to av totalt fem kort for Getafe), utligning i 100′. = 2-2.

Isco
SCORINGSJUBEL: Isco feirer sin scoring i Supercopa de España-semifinalen mot Valencia i januar 2020.

Ut av portene har en rekke profilerte spillere forsvunnet etter trøbbel i klubben som er et kapittel for seg selv. Rodrigo har tatt turen til Leeds, Ferran Torres har gått til Manchester City, Kondogbia er blitt solgt til Atlético Madrid, Parejo og Coquelin gikk på billigsalg til Villarreal. Valencia har fortsatt en rekke gode spillere, men hvilket som helst lag vil bli svekket når de mister over halve startelleveren. Ingen spillere av stor betydning har blitt hentet inn, men klubben har beholdt spillere som Cillessen, Paulista, José Gayà, Daniel Wass, Carlos Soler, Guedes, Gameiro og Maxi Gómez.

Forrige sesong møtte lagene hverandre ved tre forskjellige anledninger. Det resulterte i 3-0 til Los Blancos på eget gress i LaLiga, 1-1 på Mestalla i LaLiga og en 3-1 triumf til Real Madrid i den spanske super cupen. En som liker ekstra godt å spille mot Valencia er Benzema og franskmannen står med fire mål på de tre siste oppgjørene mot Valencia.

Thibaut Courtois
SIKRET POENG: Thibaut Courtois spilte en viktig rolle da Real Madrid sikret poeng borte mot Valencia i desember 2019.

Troppen:

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: Ramos, Varane, Marcelo, Mendy, Santos.
Midtbanespillere: Kroos, Modric, Valverde, Ødegaard, Isco.
Angrepsspillere: Benzema, Asensio, Lucas Vazquez, Jovic, Vinicius Jr., Rodrygo, Mariano.

Real Madrid slitt med skader og et utfordrende kampprogram, i tillegg ble det bekreftet at Eden Hazard og Casemiro har testet positivt for Covid-19. Spillere som Carvajal, Odriozola og Nacho er fortsatt ute med skader, men i troppen til Valencia-oppgjøret er Martin Ødegaard tilbake. Nordmannen har trent for fullt med sine lagkamerater denne uken og det betyr at det er muligheter for å se nordmannen i aksjon for første gang på en god stund.

Legg inn en kommentar