Nyheter

Før kampen: Huesca (H)

Real Madrid – Huesca
Estadio Alfredo Di Stefano
La Liga, runde 8
Lørdag 31. oktober, kl. 14:00
Strive Sport

Real Madrid hadde press på seg i forkant av forrige LaLiga-kamp mot Barcelona, men leverte varene og fikk med seg tre poeng hjem fra Camp Nou. I midtuken ble det poengdeling i Champions League på bortebane mot Mönchengladbach, og nå er det to kamper på rad som venter på hjemmebane. Først er det Huesca som kommer på besøk lørdag, før Inter er motstander i det som blir en svært viktig kamp i Champions League.

Motstanderen

Huesca har etter syv spilte kamper enda ikke maktet å ta tre poeng i LaLiga. Det har blitt fem uavgjort og to tap på de syv første kampene av årets sesong. Forrige serierunde fikk Huesca det knalltøft i kamp mot serielederne Real Sociedad og tapte til slutt 4-1 på bortebane. Klubben fra nordøst i Spania har scoret færrest mål (4) av lagene i LaLiga denne sesongen. Rafa Mir har stått for to av de. 23-åringen er en spiller Real Madrid-forsvaret må se opp for, da han har spennende kvaliteter som kan skape utfordringer for Los Blancos.

Eden Hazard fra start?

Den mest hyggelige overraskelsen i kampen mot Mönchengladbach var at Eden Hazard endelig var tilbake i kamptroppen igjen, 81 dager siden han sist var på banen i åttendelsfinalen i Champions League mot Manchester City. Belgieren har enda ikke spilt i LaLiga denne sesongen, og det er ventet at han endelig får spilletid igjen. Belgieren virket overraskende pigg og lett i steget mot tyskerne, og det er en mulighet for at man får sett han fra start mot Huesca. Det kan være at Zidane bytter han inn i løpet av andreomgangen, men slik rapportene har antydet har kroppen hans vært bra og han skal være klar for å øke spilletiden sin gradvis.

 

Legg inn en kommentar