Nyheter

Fortsatt ingen Ødegaard i troppen

Zinedine Zidane har tatt ut 22 spillere til oppgjøret mot Huesca på Alfredo Di Stéfano, men franskmannen mangler fortsatt flere spillere.

Det er klart for runde 8 av La Liga og lørdag formiddag smeller det mot Huesca som har til gode å vinne en kamp denne sesongen. Derfor bør det nyopprykkede laget slite når de tar turen til Madrid, men det er fortsatt noen frafall i troppen og Los Blancos har som kjent ikke levert betryggende resultater på eget gress den siste tiden.

Lagets førstevalg på høyreback Dani Carvajal er som kjent ute og forventes ikke tilbake før andre desember. Hele Norges Martin Ødegaard er også utilgjengelig til kampen mot Hueca, dette er grunnet en muskelskade i høyre leggen. 21-åringen har slitt med skaden siden landslagspausen og forventes ikke tilbake før 20. november.

Et av de største spørsmålene før morgendagens oppgjør er hvor mye spilletid Eden Hazard vil få, belgieren hadde et frisk innhopp mot Gladbach og virket veldig spillesugen. Angriperen hadde følgende å si etter sin første opptreden for sesongen:

–  Etter flere måneder på sidelinjen føles det godt å være tilbake. Jeg vil bare spille fotball nå og fokusere på å forbedre meg, det er derfor jeg er her.

(Saken fortsetter under bildet)

Eden Hazard
SPILLEKLAR: Belgiske Eden Hazard fikk sine første minutter for sesongen sist, men tror du han vil spille seg i toppform og legge sin dårlige 2019/20 sesong bak seg?

Troppen:

Målvakter: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: E. Militão, Sergio Ramos, R. Varane, Marcelo, F. Mendy og Santos.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde og Isco.
Angripere: Hazard, Benzema, Asensio, Lucas V., Jović, Vini Jr., Mariano og Rodrygo.

Mulig startellever: Courtois, , Lucas V., Varane, Ramos, Mendy, Valverde, Casemiro, Modric, Asensio, Benzema og Hazard.

Hvilket lag tror du Zidane velger mot Huesca?

Legg inn en kommentar