Intervjuer

Florentino Pérez: – Vi ønsket å vinne denne ligatittelen, og vi er strålende fornøyde

Presidenten trakk fram styrken og intensiteten som laget har hatt fra første stund i intervjuet etter oppgjøret mot Villarreal. Pérez skrøyt også av spillergruppen som han omtalte som en utrolig sammensveiset gjeng. 

Etter sammenstøtet med Villarreal diskuterte president Florentino Pérez klubbens 34. ligatittel.

– Vi ønsket å vinne denne ligatittelen, og vi er strålende fornøyde. Alt har gått riktig, og vi er helt begeistret. Styrken og intensiteten til laget har vært tydelig fra første serierunde. Det var en utfordrende LaLiga-sesong, og vil gå ned i Real Madrid-historien som en spesiell ligatittel. Spillerne er en utrolig sammensveiset gruppe som vi har sett i kveld og gjennom hele sesongen.

– Karantenen spilte en viktig rolle for spillerne. De har trent strålende og hadde mentaliteten til å komme tilbake med sult for å vinne dette trofeet. Vi har spilt hver tredje dag, og de har lagt ned en enorm innsats. I dette lykkelige øyeblikket ønsker vi å huske alle som har lidd, hatt det vanskelig og ikke kan være sammen med oss. Våre tanker går ut til dem.

(Saken fortsetter under bildet)

Florentino Pérez & Zinedine Zidane 11.7.2017

Sergio Ramos

– Han vil være her resten av livet sitt. Han er mer enn bare en kaptein, han har vist fantastiske lederegenskaper og er nøkkelen til denne strålende gruppementaliteten.

Florentino hadde også fått med seg en interessant tweet som avslørte Zidanes utrolige statistikk som Real Madrid-manager.

– Jeg leste en tweet som sa at Zidane har vunnet en tittel hver 19. kamp. Hva mer kan du si? Han er fantastisk, og jeg håper han vil være med oss i lang tid. Folk kan kritisere han så mye de vil, men vi skal fortsette med å vinne titler. Zinedine er hjernen bak denne LaLiga-suksessen.

Fraværet til fansen

– Vi har spilt mange kamper uten fansen vår. Spillerne sier de har følt støtten, styrken og energien til tross for at de ikke har vært til stede på stadion. Vi har hatt en veldig god kampanje siden karantenen.

 

Legg inn en kommentar