Ryktebørsen

Flere kilder: Ødegaard returnerer til Real Madrid i sommer

Alle trodde at Martin Ødegaard skulle bli værende nok en sesong i Real Sociedad, men nå ser ting ut til å snu.

Etter at Martin Ødegaard tok LaLiga med storm i fjor høst, har flere og flere sagt seg enige i at nordmannen er klar for en retur til Real Madrid. Hovedpersonen selv har imidlertid uttrykt ønske om å fortsette nok en sesong i San Sebastián, og dessuten har Real Madrid og Real Sociedad hatt en muntlig avtale om at låneoppholdet i utgangspunktet skulle være toårig. Grunnen til at denne avtalen bare er muntlig, er at toårige låneavtaler ikke er tillatt i LaLiga.

ramos ødegaardNå ser det imidlertid ut til å snu. Mundo Deportivo, som er en troverdig kilde på Real Sociedad-nytt, melder at Zinédine Zidane er «besatt» av å hente Ødegaard tilbake til Real Madrid allerede i sommer. Det at Real Madrid ble slått ut av Champions League mot Manchester City forrige uke, skal bare ha gjort Zidane enda mer bestemt på at han trenger Ødegaard i laget sitt neste sesong.

Ettersom LaLiga ikke tillater toårige låneopphold, er står Real Sociedad mer eller mindre uten makt i denne saken. De er avhengige av å inngå en ny ettårig låneavtale med Real Madrid dersom de ønsker å beholde nordmannen, noe det er helt åpenbart at de ønsker. Ødegaard har vært en stjernespiller for Imanol Alguacils mannskap, og det ville ha vært et stort tap for dem å miste midtbanespilleren nå.

Det eneste som ser ut til å kunne få Real Madrid til å gå med på en ny låneavtale, er dersom Ødegaard insisterer på å bli værende i Real Sociedad en sesong til, og at han klarer å overtale Real Madrid. 21-åringen har flere ganger uttalt at han kunne tenke seg å bli værende på utlån en ny sesong, men at ingenting er avgjort. For Ødegaard handler det nok mest om hvor viktig rolle han har blitt tilbudt av Zidane. Det er selvsagt ikke i Ødegaards interesse å returnere bare for å sitte på benken.

Legg inn en kommentar