Offisielt

Offisielt: Alphonse Areola tilbake til Paris Saint-Germain

Få dager før forrige sesong ble sparket i gang, ble det klart at Keylor Navas ønsket å forlate klubben. Han ønsket ikke å spille andrefiolin i laget bak Thibaut Courtois, og kort tid før første serierunde ble det klart at Navas ville bli PSG-keeper.

Det satte Real Madrid i en vanskelig situasjon. Los Blancos hadde lånt ut Andriy Lunin fra før av, og kunne ikke slippe Navas uten å få inn en ny andrekeeper. Derfor kom Real Madrid og Paris Saint-Germain til enighet om at Keylor Navas kunne dra, så lenge Real Madrid fikk inn Alphonse Areola på utlån ut sesongen.

Den franske 27-åringen har denne sesongen vært andrekeeper bak Thibaut Courtois. Det ble ni kamper for den franske burvokteren, og han var aldri i nærheten av å danke ut Courtois fra elleveren. Det har lenge vært ventet at Areola ville forlate klubben etter sesongen, og for kort tid siden kom Real Madrid med følgende pressemelding på sine nettsider:

«Real Madrid bekrefter at utlånet til Alphonse Areola har utløpt. Klubben ønsker å takke Areola for hans dedikasjon, profesjonalitet og eksemplariske oppførsel i løpet av hans sesong i klubben, og ønsker han lykke til videre. Real Madrid ønsker også å takke Paris Saint-Germain for samarbeidet».

Det at Areola nå forlater klubben gjør at Real Madrid må erstatte hans plass i troppen. Det er ventet at det blir Andriy Lunin som blir andrekeeper neste sesong, og en bekreftelse på det ventes innen kort tid.

Legg inn en kommentar