Offisielt

Offisielt: Kubo til Villarreal

Takefuse Kubo skal tilbringe den kommende sesongen på utlån hos Villarreal. Dette blir under lagets nye trener, Unai Emery.

Takefusa Kubo tok hele Spania med storm forrige sesong, da han til tider storspilte for nedrykkslaget Mallorca. Selv om han ikke klarte å reddet laget fra nedrykk, hadde han allikevel svært gode prestasjoner mot både store og mindre lag i LaLiga. Dermed var det nok en del som hadde håpet på å se Kubo i Real Madrid kommende sesong, men etter sesongslutt ble det ganske fort klart at et nytt utlån var mest aktuelt for japaneren. I dag ble det til slutt offentliggjort at det er Villarreal som skal få nyte Kubo sine flotte finter og dribleraid det neste året.

Les også: Kubo sin første sesong i LaLiga

UTLÅNT: Takefusa Kubo i aksjon for Mallorca mot egne lagkamerater på Estadio Alfredo Di Stéfano.

Kubo scoret fire mål for Mallorca forrige sesong, og han leverte også fem målgivende pasninger. Ifølge troverdige José Félix Díaz i MARCA skal Villarreal ha tilbudt den japanske unggutten spilletid og en viktig rolle i Unai Emerys nye prosjekt i klubben. Villarreal sikret seg også en plass i Europa League til neste sesong, og det skal ha vært en viktig årsak til at valget falt på nettopp dem. Klubben leverte en fin avslutning på sesongen, men etter tapet av Santi Cazorla som den offensive stjernen, ble det nødvendig med noen nye fjes. Takefusa Kubo skal altså være en viktig del av dette, og det er også ryktet at de skal være interessert i Óscar Rodríguez.

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding om avtalen:

Real Madrid C.F og Villarreal CF har kommet til enigheten om en låneavtale for spilleren Takefusa Kubo for resten av sesongen, fram til 30. juni 2021.

Det skal ikke være snakk om noen opsjon på kjøp i avtalen, og det rapporteres om at Villarreal skal betale en sum på to millioner euro for å låne den japanske driblefanten. Real Madrid ser på Takefusa Kubo som en fremtidig førstelagsspiller, og dermed skal det ha vært fullstendig uaktuelt å selge ham denne sommeren. Dette er til tross for at Bayern München skal ha vært interessert i å hente han på permanent basis.

Legg inn en kommentar