Intervjuer

Barnett: – Bale kommer ikke til å dra

Superstjernens agent har nok en gang snakket med pressen om Bale, og at waliseren nekter å forlate Real Madrid.

Det har vært en grusom sesong for Gareth Bale. Det er trist at det har blitt sånn. Bale har vært en viktig brikke på et Real Madrid lag som har vunnet en rekke titler de siste sesongene, men har falt i unåde hos Zinedine Zidane. Franskmannen nekter å bruke han, og det kan vise seg å være et stort problem for Real Madrid, da han fremdeles har to år igjen av kontrakten.

Waliseren er en av de best betalte spillerne i klubben, og det koster svært mye for Florentino Perez å ha han sittende på benken der man ikke får noe igjen for pengene man gir han. Derfor har det vært spekulasjoner om at han endelig kommer til å forlate klubben denne sommeren, men det ser ikke sånn ut basert på de siste uttalelsene fra agenten hans.

– Zidane ønsker ikke å trene Bale, men han skal ingen steder. Han har to år igjen av kontrakten og trives i Madrid. Bale er like god som sine lagkamerater, men det er trenerens beslutning at han ikke får spille.

Mulighetene om et mulig utlån har også blitt diskutert, men det blir blankt avkreftet av Barnett.

– Zidane er utakknemmelig. Det er et stort tap for laget at Bale ikke spiller. Realiteten er at dagens marked er vanskelig, og det er del utfordringer der. Det har selvsagt vært interesse fra flere klubber, men Bale er en av verdens beste spillere, og verdens beste spillere drar ikke på utlån. I tillegg er det få lag som har råd til å hente han permanent.

Det er uvisst hvordan denne sagaen vil utvikle seg videre, men det er ingen tvil om at Bale uansett på mange måter er ferdig i klubben. Så lenge Zidane er trener kommer ikke han til å få en regelmessig plass i startelleveren. Samtidig vil det være enormt skadelig for miljøet i klubben dersom en misfornøyd Bale skal sitte på benken de to neste årene.

Legg inn en kommentar