Nyheter

En oversikt over Real Madrids pre-season

For noen dager siden startet Real Madrid med sesongoppkjøringen på Valdebebas. I denne artikkelen får du en oversikt over Real Madrids pre-season.

I forrige uke begynte spillere sakte men sikkert å returnere til Valdebebas for å starte pre-season. På grunn av landslagsspill for mange spillere i begynnelsen av juni har noen fått forlenget ferie, og dermed har spillerne returnert til Madrid til litt forskjellige tider. Brasilianerne var tilbake på søndag, mens spillere som Benzema, Alaba og Modric fortsatt nyter de siste dagene med ferie. Også nysigneringene Tchouaméni og Rüdiger slutter seg til laget de kommende dagene.

Real Madrids fysiske trenere har allerede lagt opp til krevende økter, men det har også blitt gjennomført mye spill og mer fotballtekniske øvelser. Flere Castilla-spillere har deltatt på treningene så langt denne sommeren, og det er mange som er spente på å se hvordan spillere som Vinícius Tobias og Juanmi Latasa kommer til å levere i kampene som skal spilles i løpet av sommeren. I tillegg har utlånte spillere kommet tilbake, og det er forventet at både Borja Mayoral, Reinier Jesus, Takefusa Kubo og Álvaro Odriozola gjennomfører pre-season med Real Madrid.

Saken fortsetter under bildet

TILBAKE FRA FERIE: Flere Real Madrid-spillere har returnert til Valdebebas de siste dagene for å ta fatt på pre-season.

Neste steg i Real Madrids pre-season er USA-turneen. Det er ikke første gang klubben har reist til USA for å spille treningskamper, men på grunn av smittesituasjonen de siste årene har ikke dette vært mulig å gjennomføre. Nå skal Real Madrid endelig tilbake til USA for å spille treningskamper på mektige stadioner. Det er ikke bekreftet når laget reiser, men det vil trolig være rundt 19. juli, og kampene skal spilles i Las Vegas, San Francisco og Los Angeles.

I USA skal Real Madrid delta i Soccer Champions Tour, hvor de skal spille tre kamper. Den første kampen spilles natt til 24. juli, kl. 05:00, og da er motstanderen selveste Barcelona. De påfølgende dagene skal Real Madrid møte Club América og Juventus, med avspark kl. 04:30. Kampen mot Club América spilles natt til 27. juli, mens Juventus er motstander natt til 31. juli.

Etter at USA-turneen er over starter egentlig Real Madrids sesong for fullt. Allerede 10. august spilles den europeiske supercupfinalen mot Eintracht Frankfurt i Helsinki, mens LaLiga-sesongen starter bare fire dager senere med bortekamp mot Almería.

Legg inn en kommentar