Intervjuer

– Reinier er ikke fysisk klar til å spille

Sesongen er godt i gang, og klubber rundt om i Europa spiller kamper på rekke og rad. Real Madrid har flere utlånte spillere, deriblant det brasilianske talentet Reinier Jesus. 18-åringen ble hentet til Real Madrid fra Flamengo forrige sesong, og spilte tre kamper for Castilla, før det denne sesongen ble besluttet at han skulle på utlån til Dortmund.

18-åringen har slitt med å finne seg til rette i Tyskland, og har enn så lenge kun spilt 105 minutter denne sesongen. Dette har ifølge AS skapt bekymring i Real Madrid, som gjerne skulle ønske at deres brasilianske juvel hadde spilt flere minutter.

Nylig har sportsdirektør i Borussia Dortmund Michael Zorc, snakket med den tyske avisen Ruhr Nachrichten, der han blant annet fikk spørsmål om Reinier Jesus’ spilletid denne sesongen.

– Han trente ikke på flere måneder, og på grunn av at land i Europa stengte ned som følge av korona, spilte han heller ikke kamper. Han er ikke fysisk klar til å spille, så han må utnytte uttaket til det brasilianske U23-landslaget til å komme i bedre form.

Legg inn en kommentar