Retroartikler

Dette visste du ikke om Castilla

I denne artikkelen har vi samlet alt du trenger og vite om Castilla, og alt du egentlig ikke trenger å vite om Castilla.

Mange vil se på denne artikkelen som agurknytt og ting man egentlig ikke har bruk for å vite, eller har lyst til å vite. Men jeg regner med at de fleste madridistas er slik som meg, og faktisk elsker å lese slike nyheter om klubben de elsker.

Visste du at?

Nacho Fernández Iglesias (1990) og Alex Fernández Iglesias (1992) er brødre. De spiller begge på Castilla og har fått sin A-lagsdebut i år. Begge var også med troppen til USA sist sommer.

De eneggede tvillingene José Callejon og Juanmi Callejon herjet på Castilla for noen år tilbake, før de ble solgt til henholdsvis Espanyol og Mallorca. José er nå hentet tilbake til Real Madrid, mens Juanmi nå spiller i Córdoba.

Fran Rico er kaptein på Real Madrid Castilla.

Castilla rykket opp til Segunda Division i sesongen 04/05 med blant annet Soldado, Borja Valero og Ruben de la Red på laget, men rykket dessverre ned til Segunda B igjen i 06/07-sesongen der de befinner seg den dagen i dag.

Castilla spiller sine hjemmekamper på Valdebebas. Stadioen heter Estadio Alfredo dí Stéfano og har en kapasitet på 8000 mennesker, men kan bygges slik at det blir hele 28000 plasser.

Alberto Toril har vært trener på Castilla siden januar.

Denne sesongen scoret Álvaro Morata i fire kamper på rad (Coruxo, UD Las Palmas, Celta B og Extremadura), den siste personen som gjorde dette var Juanmi Callejón i 07/08-sesongen.

Denne sesongen slo Castilla Deportivo B 7-1 på Estadio Alfredo de Stéfano. Real Madrids andrelag hadde da ikke scoret 7 mål i en kamp siden 1978/79-sesongen. Morata scoret for øvrig tre mål i denne kampen.

Under Alberto Toril tapte ikke Castilla på hele 19 kamper, dette har ikke skjedd siden 1963/64-sesongen da man klarte 24 kamper uten tap.

Fettern til selveste Guti spiller på Castilla og heter Javi Hernandez. Han har vært på lån hos Halmstad det siste halvåret, og det er ikke forventet at han blir å finne på Castilla neste sesong.

Det er forventet at spillere som Jesé Rodriguez, Óscar Plano og Javier Noblejas blir flyttet opp til Castilla kommende sesong.

Vicente del Bosque og Rafael Benitéz har begge to spilt for Real Madrid B, som det het før man byttet navn til Real Madrid Castilla.

Joselu og Morata delte toppscorertittelen for Castilla denne sesongen med 14 mål hver, tett fulgt av Sarabia med 12.

Jurado, som er fra Real Madrids ungdomssystem følger fortsatt Castilla tett. Selvom han gikk fra Real Madrid til Atletico Madrid og nå spiller i Schalke, vet han hvor hjertet sitt ligger. Og han skryter blant annet veldig av Álvaro Morata på Twitter.

Den eneste ikke-spanske på Castilla er Denis. Han er nemlig fra Russland og har vært i Real Madrid sitt ungdomssystem siden 2002. Faren hans var blant annet proffspiller for Sporting Gijon.

Morata, Alex og Sarabia har kjærester. Og legger ikke skjul på at de elsker dem på Twitter.

Alípio Duarte Brandão (1992) kom til Real Madrid med enorme forventinger, og alle så på han som den nye Ronaldo. Utviklingen lot dog vente på seg og han spiller den dag i dag i Benfica. Alípio er uansett den yngste til å debutere for Castilla gjennom historien. Han debuterte 11. februar 2009, bare 16 år gammel.

Noen spillere som har spilt for Real Madrid Castilla: Casillas, Guti, Raúl, Raúl Bravo, Mista, Soldado, Mata, Negredo, Parejo, Arbeloa, Granero, De la Red, Borja Valero, José Callejon, Urzaiz, Luis Garcia, Jurado, Santiago Cañizares, Miguel Torres, Codina, David Lopez, Mateos, Rodrigo, Marcos Alonso, Javi Garcia, og Pavon.

Skrevet av Bendik Eftang

Legg inn en kommentar