Nyheter

De nye draktene er annonsert!

Bilder hadde allerede blitt lekket flere dager i forveien, men nå har endelig Real Madrid og Adidas offisielt annonsert neste sesongs hjemmedrakter.

Real Madrid og Adidas har offentliggjort hjemmedraktene som skal tas i bruk under den kommende 2021/22-sesongen. Draktene ble lekket i sosiale medier for lenge siden og det var sågar lite overraskende å se neste sesongs hjemmedrakt, men nå har den omsider blitt offentliggjort av klubben med bilder av spillere som Karim Benzema, Eden Hazard og Marcelo.

Hjemmedrakten har blitt lansert under slagordet «This is grandeza», oversatt til «Dette er storhet». Drakten er designet for å representere sjelen og følelsen klubben har med sine supportere under dette nevnte slagordet, som også refererer til Estadio Santiago Bernabéu. Drakten er i hovedsak hvit med oransje og blå detaljer på ermene og på halsen.

2021/22: Dette er hjemmedrakten som Karim Benzema og Marcelo skal ikle seg neste sesong.

Drakten kommer med et unikt design som representerer hjemstedet til madridistas. Grafikken er inspirert av Cibeles-fontenen der Los Blancos feirer sine triumfer. Drakten kan nå kjøpes på nettsidene til Real Madrid og Adidas, før andre utsalgssteder kan selge disse draktene fra og med 8. juni.

I tillegg har neste sesongs oppvarmingsdrakter og treningsdrakter blitt annonsert, der oppvarmingsdrakten er i et meget fargerikt design og treningsdrakten er i klassisk svart design. Den svarte treningsdrakten kommer med Adidas-logo i gull og de samme blå og oransje-detaljene på hals og ermer.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.