Skader

Skadeoppdatering: Dani Carvajal

Daniel Carvajal ble skadet på trening i dag, og backen vil derfor måtte se fotball fra tribunen i rundt to måneder.

De siste ukene har Real Madrid fått skader på flere nøkkelspillere i troppen, og på dagens trening ble det enda verre. Eden Hazard og Toni Kroos er allerede på skadelisten, og nå slutter også Dani Carvajal seg til den samme listen. Carvajal har startet to av Real Madrids tre kamper denne sesongen og han har vist god form i sesonginnledningen, men i dag pådro han seg altså en skade som setter han ut av spill i en lang periode. For en drøy uke siden ble han helt avgjørende for Real Madrid da leverte «målgivende» pasning da Los Blancos utliknet på Benito Villamarín mot Real Betis.

Dani Carvajal
AVGJØRENDE: Dani Carvajal slo innlegget som første til utlikning mot Real Betis på Benito Villamarín.

Like før klokken 13 i dag kom nyheten fra den troverdige Real Madrid-journalisten Arancha Rodríguez om at Dani Carvajal hadde pådratt seg en alvorlig kneskade på trening. Kort tid senere bekreftet også klubben dette på sine nettsider, og der sto skaden beskrevet som en leddbåndskade i kneet. Det fortsatt uvisst akkurat hvor alvorlig denne leddbåndskaden er, men flere spanske medier melder om at backen vil være ute i omtrent to måneder. Det vil si at Carvajal neppe vil få så mange kamper før på nyåret.

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding om skaden:

Etter tester utført i dag på spilleren vår, Dani Carvajal, av Real Madrid Medical Services, har han blitt diagnostiert med en skade i leddbåndet i sitt høyre kne. Hans rehabilitering vil bli vurdert fortløpende.

ANDREVALGET: Odriozola fikk en sjelden mulighet fra start mot Real Valladolid.

I sommer var det mange som ble skuffet da Achraf Hakimi ble solgt til Inter, men avgjørelsen var forståelig med tanke på at Real Madrids faste høyreback Carvajal nettopp hadde levert en strålende sesong. Nå mister Carvajal store deler av 2020 med en kneskade, og Zinédine Zidane står dermed uten en av sine mest betrodde menn. Álvaro Odriozola kommer trolig til å få spilletid på backen i tiden fremover, men det er mange som er skeptiske til hvorvidt han har nivået inne. Den franske treneren valgte selv å sende Odriozola på utlån forrige vår uten å ha noen ren erstatter, så han virker heller ikke å være noen stor favoritt hos treneren sin. Lucas Vázquez og Nacho Fernández kan også spille på høyreback, mens også Éder Militão har blitt brukt der til tider tidligere.

Legg inn en kommentar