Cantera

Castilla med seier i serieåpningen

Real Madrids unggutter åpnet sesongen med tre poeng etter 1-2 borte mot Las Rozas. Hugo Furo og Miguel Gutiérrez sine nettkjenninger i første omgang ble avgjørende for Raúl sitt mannskap.

Real Madrid Castilla sikret seier i første serierunde for sesongen mot Las Rozas (1-2) som ble spilt på Navalcarbón stadion. Reservenes fine oppvisning i første omgang sikret en fin start på sesongen, debutant Hugo Duro sendte Castilla i ledelsen og Miguel Gutiérrez satte inn 0-2 etter 24. minutter. Vertene utlignet på overtid, men de hvite, som måtte spille med ti mann fra det 77. minuttet etter Pablo Ramón sin utvisning, sikret seieren og kunne juble for tre poeng.

Castilla tok grep fra første spark og ønsket å angripe fra første stund. Kun 12. minutter inn i oppgjøret fikk ungguttene betalt for presset og Marvin serverte debutant Hugo Duro som enkelt satte inn 0-1. Las Rozas utlignet nesten kun sekunder senere, men frisparkforsøket fra Expósito snek seg utenfor stolpen til Altube. Castilla dominerte første omgang og i det 18. minuttet satte Chust ballen i mål, men målet ble annullert av hoveddommer. Det skulle bare ta seks minutter før Raúl sine menn kunne juble på ny. Hugo Duro forsøkte seg fra enden av boksen, men Yelco reddet og ballen falt til Miguel Gutiérrez som enkelt kunne sette inn 0-2 (24 ‘). Før hvilen hadde Arribas muligheten til å øke til 0-3, men benyttet ikke muligheten han fikk alene med keeper.

(Saken fortsetter under bildet)

SERIESTART: Ungguttene kunne juble for scoringer og tre poeng i serieåpningen.

Andre omgang

Kampen fortsatte på omtrent samme måte i andre omgang, Castilla styrte kampen og skapte de beste sjansene. Etter sjansesløseri fra Marvin, Duro og Gila skulle det bli et annerledes kampbilde. Pablo Ramón pådrar seg sitt andre gule kort og må dermed ta en tidlig dusj. Da etablerte vertene et godt press, men maktet ikke å utligne mot Castilla sine ti menn før på overtid. Headingen fra innbytter Barca ble kun et trøste mål og Raúl sine menn kunne juble for tre poeng i serieåpningen.

Kampinfo:

1- Las Rozas: Yelco, Expósito, Moreno, Albur (Carrasco, 83 ‘), Talal, Augusto (Fontaine, 46’), Algarra (Arib, 83 ‘), Portero (Losada, 57’), Chechu, Indiano (Barca , 71 ‘) og Raúl.

2-Real Madrid Castilla: Altube, Miguel G., Gila, Chust, Blanco, Marvin (Guillem, 79 ‘), Dotor, Pablo Ramón, Hugo Duro (Theo, 87’), Santos og Arribas (H. Vallejo, 79 ‘ ).