Nyheter

På tide å slå tilbake

Det må være lov å si at Real Madrid har hatt en skuffende start på sesongen. Laget står med tre seire, en uavgjort og et tap, men prestasjonene har ikke vært der de bør være, og det har skapt bekymring. I helgens oppgjør mot Cadiz presterte man å levere en av de svakeste kampene under ledelse av Zidane, noe som ikke har gått ubemerket hen.

Real Madrid hadde en treningsøkt i dag, der ingen av de yngre spillerne fra akademiet var med. Ifølge troverdige kilder i MARCA, tok Zidane en prat med spillerne før økta, for å analysere det som har skjedd de siste ukene. Selv i kampene Real Madrid har vunnet, har ikke prestasjonene vært i nærheten av å være godkjent.

På møte han hadde med spillerne var det to ord som det ble lagt ekstra vekt på: intensitet og holdning. Real Madrid har manglet begge deler, og må slå tilbake. De høye herrene i klubben er bekymret over tendensene laget har vist etter tapet mot Manchester City i Champions League, og flere av spillerne har ikke klart å slå tilbake.

Det er en viktig uke Los Blancos går inn i nå. På onsdag venter Shakhtar Donetsk i første kamp i Champions League-gruppespillet på hjemmebane, før det er duket for El Clasico på Camp Nou til helgen.

Det er på tide å slå tilbake.

1 comment

Legg inn en kommentar