Intervjuer

Casillas: – Det endte ikke som jeg ønsket

Iker Casillas vil til evig tid ha en stor plass i klubbens historie. Han regnes som en av de største spillerne klubben noensinne har hatt. Etter at han og Real Madrid skilte veier i 2015, tok spanjolen turen til Porto, der han også fikk en stor standing blant supporterne. Dessverre fikk Casillas et hjerteinfarkt på trening i 2019, noe som senere tvang han til å legge hanskene på hylla.

– Jeg visste at karrieren min nærmet seg slutten, men det endte ikke som jeg ønsket. Jeg måtte legge opp, uten å egentlig ha noe valg. Jeg måtte bare akseptere det, og heller tenke på alt det fine jeg har opplevd i karrieren.

Iker Casillas har av France Football blitt en av de nominerte til å komme med på «dream team». Det sier han at han setter stor pris på, og viser at han er verdsatt.

– Når du er ung har du store drømmer. Du vil oppnå de og skape historie. Jeg sitter med en følelse på at jeg har oppnådd det jeg ville. Det faktum at jeg er nominert som en av de ti beste keeperne i historien er et tegn på det. Jeg føler meg beæret over å bli nominert.

Til slutt nevnte keeperlegenden et par andre keepere som har imponert ham de siste sesongene.

– Manuel Neuer og Gianluigi Buffon er to gode keepere. I tillegg har jeg sansen for Courtois, Oblak, ter-Stegen og Alisson.

 

Legg inn en kommentar